Nova onada de robatoris a vehicles a la Part Baixa de Tarragona

Almenys tres cotxes han aparegut amb els vidres trencats als carrers Smith i Sant Miquel, fet que ha aixecat les crítiques del veïnat
Un vehicle amb el vidre trencat aquest dimarts al barri del Port de Tarragona. | @BruixaSagi75

 

El barri del Port de Tarragona, a la Part Baixa de la ciutat, ha tornat a patir un episodi de robatoris amb força a vehicles. Els fets s'haurien produït durant la matinada d'aquest dimarts, perquè els veïns han detectat la trencadissa de vidres a primera hora del matí. La problemàtica s'arrossega des de fa mesos a la ciutat, encara que la Guàrdia Urbana ja ha realitzat diverses detencions. 

Vehicles amb els vidres trencats al barri del Port de Tarragona

Aquest dimarts al matí, els veïns dels carrers Smith i Sant Miquel de la Part Baixa de Tarragona s'han trobat amb diversos vehicles estacionats al carrer amb els vidres trencats. Durant la nit, un o diversos individus haurien provocat la trencadissa per poder robar a l'interior dels cotxes. Es tracta d'una problemàtica que no és nova, de fet, s'arrossega des de fa mesos a la ciutat. 

Almenys tres vehicles haurien estat objecte de robatori, tal com han denunciat els veïns a les xarxes socials. De fet, fins i tot els lladres haurien anat més enllà i, segons els ciutadans, haurien intentat accedir en un habitatge i forçar les portes d'uns trasters

Detencions de la Guàrdia Urbana

Tot i que els robatoris a l'interior de vehicles segueixen sent un problema a Tarragona, la Guàrdia Urbana de la ciutat ha realitzat diverses detencions en les darreres setmanes. Els agents, que col·laboren estretament amb els Mossos d'Esquadra, han fet passar a disposició judicial almenys a sis individus en el darrer mes. 

També et pot interessar

"ÚLTIMA HORA: El Carnaval de Tarragona ja té comparsa guanyadora" "ATENCIÓ: Li demanen més de 12 anys de presó per matar una dona a Tarragona"