GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roc Muñoz, reelegit com a candidat del PSC a l'alcaldia de la Canonja

Muñoz va obtenir la majoria absolutat a les eleccions de l'any 2015 amb un 61% dels vots, i 10 dels 13 regidors del plenari canongí
Roc Muñoz, al centre de la fotografia amb camisa i sense jaqueta, amb membres de l'assemblea local del PSC de La Canonja | TarragonaDigital.com

 

Els socialistes del Camp de Tarragona continuen triant els seus caps de cartell de cara a les eleccions municipals del 26 de maig de l'any vinent. Primer va ser l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui va ser triat pels membres del partit a la ciutat com a candidat socialista, per cinquena vegada, a l'alcaldia de Tarragona. Ara li ha tocat al primer secretari dels socialistes tarragonins, el canongí Roc Muñoz.

 

Muñoz ha obtingut el vot unànime del centenar d'afiliats i simpatitzants socialistes que han participat a l'assemblea convocada per triar el candidat del PSC a l'alcaldia de la Canonja. Cal recordar que en els darrers comicis municipals de 2015 la candidatura socialista liderada per Roc Muñoz va obtenir el 61% dels vots i la majoria absoluta a la sala de plens amb 10 regidors de 13 possibles.

 

«Crearem el centre de dia que la Canonja necessita»

L'actual alcalde de La Canonja ha manifestat, després de ser reelegit com alcaldable, que «ens presentem a aquestes eleccions després d'acomplir amb el programa electoral amb què vàrem concórrer a les eleccions de 2015».

 

Roc Muñoz s'ha fixat com a objectiu pel proper mandat municipal «els equipaments i serveis en l'àmbit de la salut, educació, esport i atenció a la gent gran». Muñoz ha assegurat que els pròxims quatre anys «crearem el centre de dia que la Canonja necessita per donar resposta a les necessitats reals dels nostres majors».

 

Per acabar, el líder socialista canongí, en referència a la configuració de la llista electoral, ha explicat que «treballem per incorporar gent nova a un projecte de progrés que vol sumar en benefici de tots i totes. La nostra serà una llista que combinarà experiència i garantia de gestió amb renovació i saba nova».