GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Sala Trono no suspèn el FITT i l'ajorna fins al mes de setembre

El festival tarragoní s’havia de celebrar entre el 24 i el 27 de juny | La presència de companyies internacionals podria posposar-se fins al 2021
Si tot va bé, el FITT 2020 se celebrarà entre els dies 2 i 5 de setembre | Sala Trono

 

 

L’equip del FITT Noves Dramatúrgies ha anunciat el canvi de dates del Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que se celebrarà, si tot va bé, la primera setmana de setembre. Tal com han explicat des de la Sala Trono, organitzadors del certamen, les mesures de prevenció de les autoritats sanitàries han obligat a posposar el festival entre els dies 2 i 5 de setembre de 2020. En aquest sentit, els responsables del FITT ho tenen clar, «la Trono no suspèn el FITT, l’ajorna!».

 

 

El FITT, reformulat

Evidentment, les circumstàncies actuals derivades de la pandèmia del coronavirus han portat a redefinir la setena edició del festival que, enguany, s’havia de celebrar entre els dies 24 i 27 de juny. L’equip del FITT Noves Dramatúrgies, precisament, han explicat que aposten «per fer el possible per mantenir la cita i no haver de suspendre un altre esdeveniment cultural a la ciutat». En el cas de les companyies de teatre internacionals, la situació actual els fa plantejar «posposar-les a l’edició 2021» i, per tant, el FITT 2020 podria tenir un marcat accent local.

 

Tot i això, l’organització assegura que «seguirem gaudint del teatre més contemporani, els ‘workshops’, els sopars del Pitu, les jornades per a professionals, els vermuts teatrals i totes les activitats ja tancades per a aquesta edició, on tots plegats podrem experimentar un FITT ben singular».