Torna el cicle de teatre 'online' de la Sala Trono amb tres obres que ja preveien una pandèmia mundial

Les obres de producció pròpia que es programaran al seu canal de Youtube

Després que la Sala Trono se sumés a l'aturada cultural en les xarxes socials, en protesta per la crisi del sector i suspengués la seva programació. Aquest cap de setmana reprèn la programació de #LaTronoACasa i continua portant el teatre a les cases, a través del seu canal de Youtube, amb la voluntat de seguir oferint cultura als seus espectadors malgrat la situació actual.

La sala ha programat per aquest cap de setmana tres obres de teatre que, en el seu moment, ja van preveure una nova pandèmia mundial. Es tracta de ‘L’Impossible’ de Paco Zarzoso, i els cabarets polítics ‘Bildelberg Club Cabaret’ de Toni Orensanz i Oriol Grau i ‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau. Tres obres i tres trios que des de l’humor aborden els temes de la més rabiosa actualitat.

‘L’Impossible’ de Paco Zarzoso

La primera obra tindrà lloc el divendres 17 d’abril a les 20.30 hores i s’emetrà al seu canal de Youtube ‘L’impossible’, una obra que transcorre en un institut de secundària en el que les aules romandran tancades gairebé tot el curs després d’haver-se declarat una quarantena per motius aliens a la institució. Tres dels implicats, el director (Oriol Grau), la cap d’estudis (Paloma Arza) i un jove professor (Joan Negrié), ens ofereixen la seva particular visió d’aquesta situació.

Una escena de l'obra 'L'impossible' de la Sala Trono | Sala Trono

‘Bildelberg Club Cabaret’ de Toni Orensanz i Oriol Grau

La segona projecció serà dissabte 18 a les 20.30 hores i es recuperarà l’èxit sense precedents de la Sala Trono, el ‘Bildelberg Club Cabaret’ amb Oriol Grau, Paloma Arza i Fermí Fernàndez. S’obren de nou les portes a la reunió secreta de les persones més poderoses del món, on es decideix el futur de la humanitat amb números de cabaret i es tracten temes com el control demogràfic i mental de la població. Un espectacle que es va prorrogar durant mesos a l’antiga Sala Trono fent rècord de funcions i espectadors i que, vuit anys després, va donar fruit a la seva segona part, ‘Les Variacions Bildelberg’.

‘Bildelberg Club Cabaret’ de Toni Orensanz i Oriol Grau es podrà veure al canal de Yotube de la Sala Trono | Cedida

‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau

Finalment el diumenge 19 a les 18.30 hores, de forma excepcional, es podrà tornar a veure de manera exclusiva la segona part del Club Bildelberg 'Les Variacions Bildelberg’ al canal de Youtube de la Sala Trono. Oriol Grau torna a firmar i protagonitzar aquesta peça i, en aquesta ocasió, se sumen al club els actors Albert Mora i Alexandra Palomo. Seguint l’estil cabaretes i l’àcida sàtira de la primera obra però aquesta vegada per prendre decisions sobre temes com el Brexit, Donald Trump, la creació d’una nova pandèmia mundial o la regulació de l’eutanàsia.

Les obres estaran disponibles de manera completa i seguiran sent públiques al canal de YouTube de la Sala Trono, a excepció de ‘Les Variacions Bildelberg’, que serà un directe únic. Una iniciativa cultural que ens apropa el teatre al sofà durant aquests dies de confinament.

‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau torna de manera exclusiva | Cedida

"🎥VÍDEO: El 'seguici popular' de TGN surt al carrer durant el confinament" "♥️📹VÍDEO PRECIÓS: El moment d'una àvia de TGN que supera el coronavirus i rep l'alta"