La Sala Trono presenta la programació d'aquesta tardor marcada pel coronavirus

Joan Negrié ha explicat el cartell al Teatre Metropol
La Sala Trono començarà la temporada de tardor amb l'obra «No cal anar a l'Havana» | Cedida

Aquest dimecres, 16 de setembre, Joan Negrié, l'ànima de la Sala Trono de Tarragona, ha presentat la programació teatral per aquesta tardor. Es tracta d'un programa amb 18 obres que arranca amb «No cal anar a l'Havana», una producció de Barcelona que anirà precedida, per aquells interessats, per un sopar previ a les nou de la nit. 

La presentació s'ha dut a terme al Teatre Metropol, on la Trono ha programat les obres previstes per aquest darrer trimestre de l'any del coronavirus.  Seran 51 dies de teatre que tindran el tret de sortida aquest divendres, 18 de setembre, en plenes festes de Santa Tecla, i continuaran amb l'obra «La Marató de Nova York». A més a més, la històrica companyia del carrer Armanyà estrenarà, enguany, la platea de la joia de Jujol, la platea del Teatre Metropol.

Companyies tarragonines

Els programadors de la Trono han fet espai en el seu treball per a companyies tarragonines, com ara la Imperfecta que el 21 de novembre portarà a escena «¿Quién disparó a George Stuart?», una història emmarcada en el Londres victorià.  A més a més, també a finals de novembre, el tarragoní Carlos Andrés Pereira Fuentes presentarà «Hamlet Machine», un espectacle de dansa. 

Després de Santa Tecla, la tardor arribarà carregada d'obres «segures» perquè, com ha apuntat Negrié, «la cultura és segura». Al novembre, la sala tarragonina acollirà dos espectacles en el marc del 14è Festival de Teatre Màgic. La Sala Trono tancarà la programació el mes de gener amb el cabaret Laberinto Striptease. Abans, però, al novembre, serà l'època dels amants de la màgia amb el Festival de Teatre Màgic. Cal recordar que la Trono compta amb el suport d'empreses multinacionals com Repsol. 

"Atenció: Tanca una altra mítica botiga del centre de Tarragona" "Alerta: Nou brot de coronavirus en un centre sanitari a Tarragona"