La Sala Trono supera els 5.000 espectadors en la seva primera temporada al Metropol

És un 65% més de públic que l'any anterior | En total s'han programat més de 80 funcions
El responsable de la Sala Trono, Joan Negrié, s'ha mostrat molt satisfet amb el balanç de la temporada | TarragonaDigital

La Sala Trono-Armanyà ha posat punt final a la temporada amb bones sensacions i amb unes xifres d'èxit: més de 80 funcions i més de 5.000 espectadors. És un balanç notablement superior al de l'any passat, amb un 65% més d'assistents que l'any anterior. Si l'any 2018 la temporada —a l'antiga Sala Trono— va superar per poc els 3.000 espectadors, enguany fins a 5.200 s'han apropat a les representacions programades, per primera vegada, al Teatre Metropol.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El gestor i programador de la Sala Trono, Joan Negrié, s'ha mostrat molt satisfet amb el balanç de la present temporada. La mitjana d'ocupació supera el 80% als espectacles programats, i en el 40% d'aquestes funcions s'ha aconseguit penjar el cartell d'entrades esgotades. Negrié també s'ha felicitat per haver aconseguit exportar quatre produccions pròpies a Barcelona, un fet que els ha permès desenvolupar un múscul econòmic afegit.

 

La Sala Trono, d'enhorabona després de la seva primera temporada al Metropol

La temporada, que va des del mes de setembre  del 2018 fins a aquest mes de juny del 2019, ha millorat els números de forma substancial arran del canvi d'ubicació: del discret local de la Part Alta al cor de la Rambla Nova. L'aforament és molt més ampli, i de la cinquantena de seients s'ha passat als 140 que permet el Teatre Metropol quan funciona a ple rendiment.

 

El programador ha destacat també que en 67 de les 82 representacions teatrals de la temporada s'ha superat la meitat de seients plens, fet que ajuda a fer una passa endavant a l'hora de consolidar el nou emplaçament per a les funcions de la Trono. Després del primer any de llums i focus al Metropol, els números avalen l'aposta i el salt endavant d'un dels motors culturals de petit format més especials de Tarragona.

 

També et pot interessar