Arriba a Tarragona la segona Game Jam, un concurs de creaci贸 d'apps i videojocs

La cita ser脿 aquest cap de setmana a l'Escola d鈥橝rt i Disseny de la Diputaci贸 a Tarragona
Imatge dels grups de treball de la Game Jam de Tarragona, l'any passat. | TarragonaDigital

La seu de l'Escola d'Art de la Diputaci贸 a la ciutat de Tarragona acollir脿 aquest cap de setmana la segona edici贸 del certamen Game Jam Woman TechMakers. L'objectiu de la jornada, que s'allargar脿 de divendres a diumenge, 茅s visibilitzar el paper de les dones en aquest m贸n que, majorit脿riament, 茅s mascul铆: el g猫nere femen铆 茅s nom茅s un 15% del sector. 

Una cita de visibilitzaci贸 femenina, per貌 tamb茅 de 'networking'

La cita reunir脿 professionals del sector dels videojocs amb estudiants d'inform脿tica, de disseny de videojocs, d'animaci贸, d'il路lustraci贸 i creatius locals, i el seu objectiu ser脿 competir, al llarg dels tres dies de les jornades, en la creaci贸 d'aplicacions i videojocs sobre un tema concret. Aix铆 doncs, hi compta el talent, per貌 tamb茅 la capacitat de materialitzar-lo en un temps redu茂t.

La cita est脿 organitzada per la pr貌pia Escola d'Art, juntament amb Google Developer Group Tarragona i Tarraco Droid i, a banda de fer m茅s visible el paper de les dones en aquest 脿mbit, tamb茅 cerca un altre objectiu: potenciar la relaci贸 entre els diferents actors necessaris per impulsar la creaci贸 de videojocs al territori.

La jornada s'allargar脿 tot el cap de setmana

La trobada obrir脿 portes el divendres a les 16.30 hores, un cop formats els equips, aquests comen莽aran a desenvolupar els videojocs i aplicacions en el llenguatge, plataforma i tecnologia que escullin. Els participants podran treballar a l'escola durant tot el cap de setmana (de nou del mat铆 a nou de la nit), i a la nit podran seguir treballant des de casa. El diumenge a la tarda es presentaran els projectes i s'anunciaran els guanyadors. Hores d'ara ja es poden formalitzar les inscripcions al lloc web habilitat per aquesta funci贸.

"馃幎PORT DE TGN: Els guanyadors de la segona edici贸 dels premis PortAutors" "馃幍 Tres artistes de TGN, a la final la mostra musical PortAutors 2019 aquest diumenge!"