La segona edició dels Premis Fòrum Comerç premia el grup Sirvent de Tarragona

L'Auditori August del Palau de Congressos de Tarragona serà l'escenari de l'entrega de premis
Enguany se celebra la segona edició dels premis | forumcomerçtarragona.cat
 

El pròxim dimecres 5 de juny, el Palau de Congressos de Tarragona acollirà la segona edició dels Premis Fòrum Comerç. A les 20.00 hores del vespre se celebrarà una gala que reconeixerà els esforços i possibilitats dels comerços i comerciants de la ciutat. La conselleria de comerç de l'Ajuntament ha sigut l'encarregada d'organitzar aquesta gala, juntament amb la col·laboració de la patronal PIMEC Comerç Tarragona i Cambra de Comerç de Tarragona, i amb el patrocini del Port de Tarragona.

 

«Els premis formen part de l’estratègia comercial 'Tarragona, capital comercial', i esdevenen amb un reconeixement a la tasca social, econòmica i funcional del comerç tarragoní. Cal donar suport al nostre comerç tarragoní que ofereix atenció personalitzada i de proximitat, amb la millor oferta de productes i serveis de qualitat per a la nostra ciutadania i pels que ens visiten» deia Elvira Ferrando, consellera de Comerç.

 

El grup Sirvent serà el guanyador del Premi Especial de Comerç Especialitzat i Tradicional gràcies a les botigues de venda de torrons que té arreu de la ciutat, a la Rambla Vella i al Portalet. Així doncs, la Casa Fundada l'any 1860 rebrà el seu merescut reconeixement en una gala carregada d'emocions i d'homenatges. 

 

Diverses categories de premis

Durant la gala s'entregaran diversos premis especials als comerciants de la ciutat. Així doncs, es podrà distingir entre el Premi especial de Comerç Especialitzat i Tradicional, el Premi especial a la millor campanya Comerç Solidari, Premi especial de reconeixement a la trajectòria professional d'establiment emblemàtic de ciutat, Premi especial Comerç just, Premi especial al Gremi Artesà, Premi especial millor Aparador Anual, Premi especial Comerç formació dual, Premi especial Zona d'Acolliment de Creueristes de Tarragona (ACTgn) i Premi especial a l'empresa de l'any dins la categoria Gran Format Comercial.

 

A banda, també es farà homenatge als establiments que compleixen 25, 40, 50, 60, 75 i 100 anys, a totes les associacions de comerciants de Tarragona i s'entregaran els premis Comerç 2019 Premi Fòrum. Entre aquests, hi haurà un trofeu de reconeixement, creat pel joier Blàzquez.

 

L'edició compta amb el suport de les associacions de comerciants de Tarragona, la direcció general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, CEPTA, l'URV, l'Institut Francesc Vidal i Barraquer, l'Institut Campclar i el Col·legi Joan XXIII.