GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Setmana de la Responsabilitat Social celebra el seu 10è aniversari a Tarragona

L'alcalde Pau Ricomà inaugurarà demà la jornada liderada per EMATSA
Imatge del Palau Firal de Congressos de Tarragona. | ReusDiari.cat

 

Pels professionals dels plans de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de grans empreses, pimes, entitats del tercer sector, universitats i administració, la Setmana de la Responsabilitat Social s'ha convertit en una cita obligada amb l'interès de compartir experiències i aprendre bones pràctiques. Enguany es celebren els 10 anys de l'esdeveniment i s'organitzaran diverses jornades de conferències i taules rodones a tota Catalunya i, per primera vegada, s'organitza aquesta jornada de la mà de l'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona (EMATSA). 

 

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà demà la jornada de les 10 a les 14 hores. L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, farà el parlament inaugural. Així mateix, el conseller delegat del Grup Suez a Ematsa, Narciosa Beberana; la directora de Ingenieria Social, Elena López; i la vicepresidenta de la Diputació de Tarragona, responsable de l'àrea de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria i Territori, Eva Mata, també participaran en l'acte. 

 

Les inscripcions per participar en les jornades ja estan obertes i es comptarà amb conferències alineades amb Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que tractaran sobre temes específics com els informes no financers, els plans d’igualtat o la sostenibilitat ambiental en l’empresa. La inscripció és gratuïta, previ registre al web de l’esdeveniment: www.setmanarsc.org 

 

En concret s’ha organitzat una taula rodona sobre Compliance i ètica corporativa en la col·laboració publicoprivada; una altra sobre indústria, innovació i consum responsable; una tercera sobre Turisme sostenible: ciutats i comunitats sostenibles. I, finalmente, la professora de la Universitat de Barcelona, Begoña Román, pronunciarà una conferència que porta per títol: Construir confiança com a tasca ètica.