Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

Sis denúncies per vidres trencats en vehicles en un sol dia a Tarragona

Els actes contra els vehicles es van produir al carrer del Mar, a la Part Baixa de Tarragona, i a Prat de la Riba, al centre de la ciutat
Segons el propietari del vehicle, l'assalt al cotxe es va produir la nit del sis al set de gener al carrer del Mar | Cedida

 

Malauradament, tot indica que amb l'inici d'any, els assalts a vehicles particulars aparcats als carrers de la ciutat de Tarragona continuen sent un maldecap pels tarragonins i tarragonines. Fa cosa d'un mes, el passat cinc de desembre, la junta local de seguretat de Tarragona feia públic que «l'any 2018 s'havien produït més de cinc robatoris a vehicles al dia».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquest dijous, 10 de gener, es van presentar a la Guàrdia Urbana de Tarragona fins a un total de sis denúncies per assalts a vehicles particulars. La gran majoria, quatre, van tenir lloc de matinada, la matinada de dimecres a dijous, al carrer del Mar. A la tarda, n'hi va haver un altre, d'assalt, i el darrer, el que fa sis, va ser a tocar de la mitjanit en un vehicle estacionat al centre de la ciutat, al carrer Prat de la Riba.

 

Així mateix, un veí de la Part Baixa ha manifestat a TarragonaDigital que «a mi em van trencar el vidre del cotxe la nit del sis al set de gener. L'altre dia, als Mossos, hi havia cinc persones presentant denúncia pel mateix tema». Aquest veí ha volgut fer públic que «n'estem farts, semblem un barri tercermundista. Amb quatre càmeres de videovigilància ja estaríem més tranquils».

 

1.979 robatoris a vehicles l'any 2018 a Tarragona

Entre novembre de 2017 i octubre de 2018, a Tarragona es van produir 1.979 robatoris a l'interior del vehicle. La xifra suposa 679 robatoris més que l'any anterior, l'any 2017. Al segon semestre de l'any passat, molt concentrat a la Part Baixa de Tarragona, hi va haver una onada molt potent de fets delictius d'aquest tipus. El centre de la ciutat tampoc se'n va quedar al marge i així, a finals del passat mes d'agost, vuit propietaris de vehicles aparcats a Enric d'Ossó veien com els seus cotxes havien sigut assaltats durant la nit.

 

Des de la Guàrdia Urbana es reconeixia la dificultat de «donar resposta a aquesta problemàtica, ja que són fets delictius generats per delinqüents habituals que paguen una pena molt baixa i reincideixen».  L'equip de govern va llançar, al mes d'octubre, un pla per reduir la inseguretat partint «del bon funcionament de la comissaria mòbil de la Urbana a la Part Alta durant els mesos d'estiu».

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris