INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Espimsa i el consistori tallaran l'entorn de la plaça Corsini un dissabte al mes a partir de febrer

La iniciativa està coordinada amb les associacions de comerciants Via T i Unió d'Empresaris del Voltant del Mercat

El president de l'empresa municipal dels mercats de Tarragona (Espimsa), Didac Nadal, ha anunciat, aquest divendres, 10 de gener, que a partir del mes de febrer tancaran, un dissabte al mes, els carrers de l'entorn de la plaça Corsini. El projecte està impulsat per Espimsa amb la supervisió de la conselleria de Comerç del consistori i en coordinació amb les associacions de comerciants Via T i Unió d'Empresaris del Voltant del Mercat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Nadal ha explicat als micròfons de Tarragona Ràdio que aquest tall es deurà «a l'organització d'activitats musicals» destinades a estimular el comerç local i de proximitat. Amb aquesta mesura es cerca substituir el projecte d'Illa Corsini, un projecte descartat pel cost econòmic que suposa. Així mateix, Nadal ha anunciat que el Mercat de Torreforta tindrà un paper molt rellevant durant les pròximes festes de Carnaval.

 

«La zona centre de Tarragona necessita l'empenta del Mercat Central»

El tall anunciat pel president d'Espimsa, i portaveu del grup municipal Junts per Tarragona, Didac Nadal, s'emmarca en la política que el responsable dels mercats tarragonins va anunciar tan aviat va prendre possessió del càrrec. Nadal va explicar, en una entrevista a aquest mitjà, que la seva idea és fer «del Mercat Central l'eix vertebrador de tota la zona centre. El centre de Tarragona necessita l'empenta del Mercat». 

Més notícies de la categoria Tarragona