Imatge d'un dels edificis de la zona d'Interblocs. a Tarragona

El fred i les ocupacions provoquen talls constants de llum a la zona d'Interblocs a Tarragona

L'associació de veïns donarà suport a una denúncia contra la companyia elèctrica

L'onada de fred dels darrers dies ha posat sobre la taula el greu problema  que estan patint els veïns  i veïnes de la zona d'Interblocs, al barri tarragoní de Sant Salvador, a la zona nord de la ciutat de Tarragona. En concret,  250 famílies, segons informacions publicades, estan passant aquest episodi de baixes temperatures entre talls  diaris de llum. Els talls s'han produït en dates tan assenyalades com el passat 6 de gener, dia de Reis, deixant sense llum als veïns durant períodes de fins a 12 hores seguides.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Des de l'associació de veïns de Sant Ramon i Sant Salvador han explicat a aquest mitjà que l'origen d'aquesta situació es podria trobar en «una xarxa envellida. Amb el fred, tots hem connectat els aparells i, a més a més, s'ha de tenir en compte que en moltes escales dels blocs hi ha ocupacions  il·legals que, possiblement, estaran enganxats irregularment a la llum. Tot plegat influeix». «A més a més», han apuntat des de l'entitat, «ens trobem també amb l'escenari de veïns que es passegen amb cotxes d'alta gamma, però després demanen tarifa reduïda i connecten tots els aparells que poden, i una mica més». 

Possible denúncia

Així mateix, i sempre segons informacions publicades, l'associació de veïns està disposada a coordinar  una denúncia  contra la  companyia subministradora. Estan a l'espera de parlar amb els diferents presidents de les comunitats veïnals. Segons els veïns, els problemes de subministrament elèctric fa anys que s'arrosseguen,.