El tancament del BBVA del carrer Apodaca deixa sense oficines banc脿ries el barri del Port

Els ve茂ns i ve茂nes del barri que volen fer alguna gesti贸 presencial tenen les oficines m茅s properes al carrer Uni贸 i al carrer Pere Martell
Oficina del BBVA al carrer Apodaca que ha tancat portes recentment. | Tarragona Digital

 

El barri del Port es queda sense entitats banc脿ries. Recentment ha tancat portes la darrera sucursal banc脿ria que sobrevivia al barri, la del BBVA del carrer Apodaca, cantonada amb el carrer Cartagena, segons ha publicat el 鈥楤log del Barri del Port鈥. Aix铆 mateix, els ve茂ns i ve茂nes tampoc compten amb cap caixer autom脿tic a la zona, ja que cap de les entitats banc脿ries ha decidit mantenir aquest servei.

 

El tancament del BBVA del carrer Apodaca fa que els residents del barri del Port que vulguin realitzar alguna gesti贸 presencial, hagin de despla莽ar-se fins al carrer Uni贸, Ibercaja i Banc Sabadell, o al carrer Pere Martell per trobar les oficines banc脿ries m茅s properes.

 

El BBVA ha estat el darrer banc a tancar portes al barri. En els darrers anys, Catalunya Caixa, Banco Santander i CaixaBank han baixat la persiona de les seves sucursals banc脿ries. Aix貌 mateix va passar a la Part Alta, que va quedar-se sense oficines, tot i que CaixaBank va decidir mantenir un caixer autom脿tic al carrer Major.

 

Desertitzaci贸 urbana progressiva

Aquesta nova not铆cia negativa se suma el tancament de comer莽os que de manera progressiva est脿 deixant sense botigues de proximitat la zona, seguint amb la desertitzaci贸 urbana del barri. Un dels darrers exemples d鈥檃ix貌 va ser el tancament d鈥橦ipercal莽ats Luce帽o, al carrer Reial.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Els ve茂ns i ve茂nes del barri del Port esperen en candeletes el desenvolupament del projecte Illa Corsini, que l鈥檃lcalde Pau Ricom脿, durant la campanya electoral, va apostar per estendre al carrer Apodaca i a la resta del barri del Port.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris
Xavier
Visc a Vilabella i aqu铆 ja fa uns anys que van prendre el Caixer que ten铆em de Catalunya Caixa. Ara per collons hem d鈥檃nar a Valls a treure diners.
ADOLFO
DEBER脥AMOS A APRENDER A VIVIR SIN LA PRESENCIA DE BANCOS , DE LAS TARJETAS DE CR脡DITO Y SUS COMISIONES , A VER SI VOLVEMOS AL PASADO , SOMOS SUS PRISIONEROS , ADEM脕S ELLOS NO PONEN EL DINERO , NOSOTROS PONEMOS LA DEUDA
SUCU1959
EL BANCO NO TIENE EL DINERO , EN CAMBIO NOSOTROS S脥 QUE TENEMOS LAS DEUDAS