GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Ja hi ha dues víctimes mortals pel descarrilament d'un tren a Castella i Lleó

El tancament del BBVA del carrer Apodaca deixa sense oficines bancàries el barri del Port

Els veïns i veïnes del barri que volen fer alguna gestió presencial tenen les oficines més properes al carrer Unió i al carrer Pere Martell
Oficina del BBVA al carrer Apodaca que ha tancat portes recentment. | Tarragona Digital

 

El barri del Port es queda sense entitats bancàries. Recentment ha tancat portes la darrera sucursal bancària que sobrevivia al barri, la del BBVA del carrer Apodaca, cantonada amb el carrer Cartagena, segons ha publicat el ‘Blog del Barri del Port’. Així mateix, els veïns i veïnes tampoc compten amb cap caixer automàtic a la zona, ja que cap de les entitats bancàries ha decidit mantenir aquest servei.

 

El tancament del BBVA del carrer Apodaca fa que els residents del barri del Port que vulguin realitzar alguna gestió presencial, hagin de desplaçar-se fins al carrer Unió, Ibercaja i Banc Sabadell, o al carrer Pere Martell per trobar les oficines bancàries més properes.

 

El BBVA ha estat el darrer banc a tancar portes al barri. En els darrers anys, Catalunya Caixa, Banco Santander i CaixaBank han baixat la persiona de les seves sucursals bancàries. Això mateix va passar a la Part Alta, que va quedar-se sense oficines, tot i que CaixaBank va decidir mantenir un caixer automàtic al carrer Major.

 

Desertització urbana progressiva

Aquesta nova notícia negativa se suma el tancament de comerços que de manera progressiva està deixant sense botigues de proximitat la zona, seguint amb la desertització urbana del barri. Un dels darrers exemples d’això va ser el tancament d’Hipercalçats Luceño, al carrer Reial.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els veïns i veïnes del barri del Port esperen en candeletes el desenvolupament del projecte Illa Corsini, que l’alcalde Pau Ricomà, durant la campanya electoral, va apostar per estendre al carrer Apodaca i a la resta del barri del Port.