Façana Tarraco Arena Plaça

La Tarraco Arena Plaça acollirà «el Big Jump Park, la ciutat inflable més gran del món»

La inauguració es durà a terme aquest dissabte, 4 de gener, a la tarda | Les instal·lacions es mantindran obertes fins al pròxim 2 de febrer

Nova activitat per a totes les famílies a partir d'aquest dissabte, 4 de gener, a la ciutat de Tarragona. La Tàrraco Arena Plaça acollirà, del dia 4 de gener i fins al 2 de febrer, «la Big Jump Park, la ciutat inflable més gran del món». Es tracta, segons els seus organitzadors, d'un espai on compten amb «jocs interactius, tallers infantils, festes d'aniversaris i 2.000 m2 d'inflables de tota mena».

Així mateix, també s'hi pot trobar, al Big Jump Park, tota mena de tobogans gegants, piscines de boles, inflables d'escalada, curses d'obstacles, jocs interactius, food trucks i altres activitats destinades a un públic de totes les edats. Les entrades es poden adquirir a la web www.tarracoarena.cat i al punt d'informació del Parc Central de Tarragona. Així mateix, hi ha descomptes disponibles per a escoles i clubs esportius. 

Big Jump Park estarà obert, del dissabte 4 al dimarts 7 de gener, de les 11 del matí fins a les nou de la nit i, a partir del 8 de gener, tindran dos horaris diferents. El primer, entre setmana, que serà de les 4 de la tarda fins a les nou de la nit i els caps de setmana que serà de les 11 del matí fins a les 9 de la nit.


Comentaris