Imatge de l'escola Cèsar August tancada durant el confinament

Tarragona destina 300.000 euros a millorar les instal·lacions dels centres educatius de la ciutat

S'han fet reparacions a l'Escola Riu Clar, El Miracle, l'Escola Pax, Els Àngels o Campclar, entre d'altres centres i llars d'infants

L’Ajuntament de Tarragona ja ha adjudicat gran part de la partida de 300.000 euros estipulada al pressupost municipal i destinada al manteniment de les instal·lacions dels centres públics d’infantil i primària de la ciutat, i llars d’infants municipals. La resta d’aquests recursos, apunten des del consistori, s’aniran adjudicant abans de finalitzar l’any.

Aquesta inversió, precisament, ha permès a l’Ajuntament dur a terme reparacions del sistema de calefacció a l’Escola Riu Clar, la substitució dels col·lectors a l’Escola El Miracle, la reparació dels lavabos exteriors i la rampa d’accés a l’Escola Pax, així com altres intervencions a l’Escola Cèsar August, Els Àngels o Campclar.

A més, dins d’aquesta partida, també s’han dut a terme actuacions a les llars d’infants municipals, com ara la renovació del terra de cautxú del pati de nadons de la llar d’infants municipal Cèsar August, els treballs complementaris de reparació de la façana de la llar d’infants Sant Pere i Sant Pau, entre d’altres.

Pla general dels treballs de millora en les instal·lacions de l'aparcament de vehicles pesants de mercaderies perilloses del polígon Riuclar
El secretari d'Infraestructures i el president de Cimalsa han visitat els treballs, pressupostats en 1,2 MEUR | Departament de Territori i Sostenibilitat

Les obres de millora de l'aparcament de camions de mercaderies perilloses del polígon Riuclar entren en la recta final

L'obra de millora de l'aparcament de vehicles pesants de mercaderies perilloses del polígon Riuclar, a Tarragona, entra en la seva recta final. Els treballs, amb un pressupost d'1,2 milions d'euros, tenen com a objectiu posar al dia aquesta instal·lació, que va entrar en funcionament el 1986. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat aquest dimecres el recinte, juntament amb el president de Cimalsa, Enric Ticó, i el director de Transports i Mobilitat, David Saldoni. Les obres, que van començar el setembre de l'any passat, inclouen principalment la renovació dels accessos a l'aparcament, i la millora dels sistemes següents: contra incendis, de detecció de gasos, elèctric i d'enllumenat i de depuració d'aigües.

Aquest aparcament, gestionat per l'empresa pública Cimalsa, ocupa una superfície de 43.000 metres quadrats, disposa de 205 places per a tràilers i compta amb serveis complementaris com ara rentador de cisternes, restaurant, vestuaris i benzinera. 


Comentaris