ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

Tarragona acull la preestrena de l'episodi de la sèrie en 4K «Ciudades Españolas Patrimonio de la Humanidad»

L'episodi es presentarà el dimecres, 4 de desembre, al Teatre Tarragona | Quatre dies després, el 8 de desembre, el capítol es podrà veure a La 2 de Televisió Espanyola
Imatge de l'equip de gravació, a tocar del Pont del Diable, a Tarragona, aquest passat mes de juny. | Cedida

El dilluns, 17 de juny, l'Ajuntament de Tarragona, a través de la Tarragona Film Office, va fer públic que un equip de Televisió Espanyola es trobava a la ciutat rodant l'episodi de la sèrie «Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat», dedicat a la capital de la demarcació tarragonina. Gairebé sis mesos després ha arribat el moment de gaudir de la feina de l'equip de rodatge.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El Teatre Tarragona acollirà el pròxim 4 de desembre a les 20 hores la preestrena del capítol de la sèrie en 4K «Ciudades Españolas Patrimonio de la Humanidad» dedicat a Tarragona. L'entrada és gratuïta amb invitació fins a omplir l'aforament del Teatre Tarragona. Les invitacions ja es poden recollir presencialment a l'oficina de turisme del carrer Major. 

L’episodi, que s’estrenarà el dia 8 a La 2 de Televisió Espanyola, ha estat rodat entre els mesos de maig i setembre a ubicacions tan emblemàtiques com la Catedral, el Serrallo o l’Aqüeducte de les Ferreres i recull també moments de les festes de Sant Magí i Santa Tecla. Durant el rodatge, l’equip de TVE ha comptat amb la col·laboració de l’oficina de rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Tarragona Film Office.

"🎼 Els ugandesos Aba Taano porten el seu gòspel solidari a Torreforta" "🎄ACTES I HORARIS: Més de 100 activitats a TGN aquest Nadal!"