EN DIRECTE

Caos a Catalunya per la pitjor part de la borrasca Glòria

Tarragona acull la preestrena de l'episodi de la sèrie en 4K «Ciudades Españolas Patrimonio de la Humanidad»

L'episodi es presentarà el dimecres, 4 de desembre, al Teatre Tarragona | Quatre dies després, el 8 de desembre, el capítol es podrà veure a La 2 de Televisió Espanyola
Imatge de l'equip de gravació, a tocar del Pont del Diable, a Tarragona, aquest passat mes de juny. | Cedida

 

El dilluns, 17 de juny, l'Ajuntament de Tarragona, a través de la Tarragona Film Office, va fer públic que un equip de Televisió Espanyola es trobava a la ciutat rodant l'episodi de la sèrie «Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat», dedicat a la capital de la demarcació tarragonina. Gairebé sis mesos després ha arribat el moment de gaudir de la feina de l'equip de rodatge.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El Teatre Tarragona acollirà el pròxim 4 de desembre a les 20 hores la preestrena del capítol de la sèrie en 4K «Ciudades Españolas Patrimonio de la Humanidad» dedicat a Tarragona. L'entrada és gratuïta amb invitació fins a omplir l'aforament del Teatre Tarragona. Les invitacions ja es poden recollir presencialment a l'oficina de turisme del carrer Major. 

 

L’episodi, que s’estrenarà el dia 8 a La 2 de Televisió Espanyola, ha estat rodat entre els mesos de maig i setembre a ubicacions tan emblemàtiques com la Catedral, el Serrallo o l’Aqüeducte de les Ferreres i recull també moments de les festes de Sant Magí i Santa Tecla. Durant el rodatge, l’equip de TVE ha comptat amb la col·laboració de l’oficina de rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Tarragona Film Office.