Arbre Nadal Rambla Nova

Tarragona comença a vestir-se de Nadal

Operaris municipals han instal·lat aquest dimarts l'estructura de l'arbre de Nadal de la Rambla Nova | Les llums s'encendran el pròxim 29 de novembre

La ciutat de Tarragona comença a vestir-se de Nadal, quan falta poc més d'un mes per a la cita. Els carrers i places de la capital tarragonina estan ja guarnits amb llums nadalencs, a l'espera de l'encesa, i l'arbre de Nadal de la Rambla Nova ja és a lloc des d'aquest dimarts. La previsió de l'Ajuntament és que la festa d'encesa de llums se celebri el 29 de novembre a la tarda, coincidint amb el 'Black Friday'.

Aquesta setmana s'estan enllestint els detalls a la Rambla Nova. Aquest matí s'ha instal·lat l'estructura metàl·lica de l'arbre de la Rambla Nova i durant la jornada d'avui s'han col·locat les llums a la concorreguda via tarragonina. L'il·luminació de Nadal, com és habitual, va a càrrec del consistori i suposa una inversió d'uns 200.000 euros. Des de l'Ajuntament de Tarragona no han volgut avançar detalls de la programació nadalenca, que anunciaran properament.

Arbre Nadal Rambla Nova
Operaris municipals han instal·lat aquest dimarts l'estructura de l'arbre de Nadal de la Rambla Nova. | Antonio Ramos

Com és habitual, la decoració nadalenca anirà acompanyada d'activitats diverses i diferents iniciatives de dinamització comercial. El Nadal també tindrà el seu vessant més tradicional amb els pessebres municipals, els Pastorets, les cantades de nadales, el parc infantil de Nadal i la cavalcada de Reis, entre altres.

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta, aquest divendres

On primer arribarà l'esperit nadalenc és al Mercat Central i al Mercat de Torreforta. Espimsa, empresa gestora dels mercats municipals, encendrà l'enllumenat dels seus equipaments aquest mateix divendres. Tant a l'espai de la plaça Corsini, com al del barri de Ponent, la decoració nadalenca ja està instal·lada fa uns dies. A la tarragonina plaça també llueix ja l'arbre de Nadal, que presidirà fins passat festes l'emblemàtic espai.

Mercat Central TGN
El Mercat Central de Tarragona fa dies que llueix decoració nadalenca. | Antonio Ramos

Tot i que encara estan acabant d'enllestir alguns detalls, fonts consultades d'Espimsa han confirmat que l'encesa de les llums a Torreforta es farà a les sis de la tarda, mentre que al Mercat Central es farà a les vuit del vespre.


Comentaris