Tarragona desinfecta tres residències i un pavelló esportiu

El consistori també està eliminat les herbes que han anat sorgint a diferents indrets de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona ha contractat una empresa especialitzada per realitzar la desinfecció a l’interior de les residències de gent gran Les Alzines i Sanitas, així com la residència de discapacitats de Sant Salvador. Aquest matí de dijous, 16 d'abril, els serveis de neteja municipals també estaven desinfectant els accessos al pavelló del Serrallo amb màquines hidronetejadores que fan servir una dilució amb lleixiu. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La desinfecció interior a les residències es realitza amb producte viricida per eliminar la COVID-19 i degudament registrat i autoritzat, i amb tècniques de nebulització a l'ambient i polvorització de superfícies. El consistori assegura que està fent un seguiment exhaustiu de l’estat de les residències de la ciutat arran de la crisi del coronavirus, que s’ha acarnissat especialment al col·lectiu de gent gran. 

 

«En aquests moments cal prioritzar la neteja, desinfecció i la seguretat de tots els espais i les persones que estan atenent i cuidant a la gent, amb especial atenció a la gent gran, que és el col·lectiu més vulnerable, amb l’objectiu de minimitzar riscos i contagis», remarca el conseller de Neteja, Jordi Fortuny.

 

Eliminen les herbes del Pla de la Seu i altres punts de la ciutat

Una de les poques notícies positives del coronavirus és que la natura agafa oxigen, com es pot constatar en les herbes que estan multiplicant-se pels carrers de la ciutat de Tarragona. Per fer front a aquest creixement descontrolat, operaris de FCC van reprendre les tasques de neteja de les herbes que han sortit els darrers dies a diferents punts de Tarragona. 

 

Segons han explicat des del consistori, dos operaris de FCC realitzen aquesta tasca periòdicament durant l'any. D’ençà que es va decretar l’estat d’alarma per contenir el contagi de la Covid-19, tots els equips es van centrar en temes de neteja i desinfecció dels carrers i centres sanitaris. Un cop s’ha vist que està tot més controlat, els equips que habitualment realitzen aquestes tasques han tornat a eliminar les herbes, que havien proliferat pels episodis de pluja dels darrers dies.