TVE enregistra a Tarragona un nou documental sobre les ciutats Patrimoni de la Humanitat

Un helicòpter de la televisió pública sobrevola la Part Alta aquesta setmana per prendre les imatges | L'emissió, prevista pel desembre
Vista general de l'Amfiteatre de Tarragona, símbol de la Tarraco romana | Tarragona Turisme

 

És fàcil que molts dels lectors de TarragonaDigital.com que hagin passat aquesta setmana per la Rambla Nova o pels carrers de la Part Alta de la capital s'hagin sorprès aquesta setmana amb la presència d'un helicòpter blau marí que sobrevola la zona a baixa altura. Especialment aquest dijous, on la coincidència horària amb l'actuació policial a Campclar i Torreforta va disparar tota mena de rumors sobre la seva vinculació a l'operatiu. No és el cas. La resposta a la presència de l'helicòpter, de fet, es podrà veure a la pantalla el pròxim mes de desembre.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Televisió Espanyola (TVE) està enregistrant un nou documental sobre la ciutat en el marc de les ciutats declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que està previst que s'emetin abans de Nadal, i del qual Tarragona en serà protagonista. És per això que l'helicòpter pren imatges aèries de la ciutat durant períodes llargs —uns 45 minuts, per exemple, aquest dijous al matí—. No és la primera vegada que un audiovisual d'aquestes característiques escull la bellesa de Tarragona com a fil conductor, si bé la presència de l'helicòpter ha estat més que comentada aquests dies, amb curiositat, entre els veïns de la zona.

"❗Una regidora de TGN torna competències per un conflicte amb el seu restaurant" "⚽ La situació que fa dos mesos que pateix el degà del futbol tarragoní al seu camp"