Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Incendi en un magatzem agrícola de Tortosa

ATENCIÓ

Ataquen el mural feminista del poble d'Albinyana

El món del circ s'estrena amb èxit al Teatret del Serrallo

La iniciativa festiva tornarà els dies 9 de març i el 7 d'abril
Les activitats han tingut lloc al Teatret del Serrallo | Cedida

 

El cicle 'El Teatret del Circ' s'ha estrenat amb èxit aquest diumenge, 24 de febrer, amb una jornada festiva al Teatret del Serrallo. La iniciativa preveu tres dates d'activitat: la inaugural d'aquest 24 de febrer, el dissabte 9 de març i el diumenge 7 d'abril. L'objectiu és apropar el món del circ als més petits amb propostes com un taller de circ adreçat a ells, una programació variada per al públic adult en horari de tarda, o una proposta familiar completa al voltant d'aquesta temàtica festiva.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Desenes de persones s'han apropat a la inauguració d'aquest cicle. La Companyia Passabarrets, una de les més reconegudes del territori, va proposar una jornada destinada a l'experimentació per part dels més petits, per despertar la seva curiositat i generar un primer vincle amb el món del circ. El Port de Tarragona, com a organitzador de l'acte al Teatret, s'ha mostrat satisfet amb la rebuda de les famílies.

 

El Teatret del Circ seguirà amb clowns al març i acrobàcies i malabars a l'abril

Diverses propostes lúdiques han completat la jornada | Cedida

 

Després de la posada de llarg d'aquest cap de setmana, el Teatret del Circ tornarà el dia 9 de març amb els clowns Ricardo Cornelius i Cristi Garbo, de la Companyia Black and Blue. Aficionats a la música i amb molts tocs d'humor, faran una proposta animada i familiar a partir de les set de la tarda al mateix espai del Teatret del Serrallo.

 

Per tancar el cercle, el dia 9 d'abril tornarà la Companyia Passabarret amb l'actuació de Rodolfo i Rita a les dotze del migdia. Acrobàcies, malabars, il·lusionisme, transformisme... i grans dosis d'humor i festa. Tots els espectacles són oberts a la ciutadania i destinats a un públic familiar. Les invitacions, però, són limitades degut a l'aforament de públic, i és per això que l'organització recomana reservar-les per Internet amb antelació.

 

L'acollida del públic ha estat molt positiva | Cedida

 

El Teatret del Serrallo també es prepara pel Carnaval

El diumenge 3 de març, ja en ple Carnaval, El Teatret del Serrallo acollirà el Carnaval familiar amb Akustik Karaoke. A les 12.00 hores del migdia, totes les famílies que vulguin pujar a l'escenari ho podran fer, oferint al públic un concert en el qual es lluiran diversos estils, idiomes i èpoques musicals. A més, per a ambientar el dia i no frenar la disbauxa del Carnaval, tots aquells que vulguin podran anar disfressats. Per a participar-hi cal adquirir una invitació de manera gratuïta des de la web participo.cat.

 

El Moll de Costa també oferirà diferents exposicions

'Tarragona i alguna cosa més' de Juan Varea. Al Tinglado 1 del Moll de Costa, la qual romandrà oberta fins al 10 de març. Descobrirem els racons de Tarragona que han inspirat a l'artista, així com el d'alguna altra ciutat.

— '13 banderes fosques' de Ricard Martínez. Davant del Museu del Port, i es podrà visitar fins al 20 de març. Una instal·lació fotogràfica que donarà un cop d'ull al passat, a l'època dels bombardejos de la Guerra Civil, però des d'una òptica diferent.

— 'Compartint la mar amb... els vaixells'. Al Museu del Port fins a l'11 d'abril. L'horari de dimarts a dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores; i diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 hores. Podrem conèixer els diferents tipus de vaixells que acull el Port de Tarragona.

 

També et pot interessar

Comentaris