El món del circ s'estrena amb èxit al Teatret del Serrallo

La iniciativa festiva tornarà els dies 9 de març i el 7 d'abril
Les activitats han tingut lloc al Teatret del Serrallo | Cedida

 

El cicle 'El Teatret del Circ' s'ha estrenat amb èxit aquest diumenge, 24 de febrer, amb una jornada festiva al Teatret del Serrallo. La iniciativa preveu tres dates d'activitat: la inaugural d'aquest 24 de febrer, el dissabte 9 de març i el diumenge 7 d'abril. L'objectiu és apropar el món del circ als més petits amb propostes com un taller de circ adreçat a ells, una programació variada per al públic adult en horari de tarda, o una proposta familiar completa al voltant d'aquesta temàtica festiva.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Desenes de persones s'han apropat a la inauguració d'aquest cicle. La Companyia Passabarrets, una de les més reconegudes del territori, va proposar una jornada destinada a l'experimentació per part dels més petits, per despertar la seva curiositat i generar un primer vincle amb el món del circ. El Port de Tarragona, com a organitzador de l'acte al Teatret, s'ha mostrat satisfet amb la rebuda de les famílies.

 

El Teatret del Circ seguirà amb clowns al març i acrobàcies i malabars a l'abril

Diverses propostes lúdiques han completat la jornada | Cedida

 

Després de la posada de llarg d'aquest cap de setmana, el Teatret del Circ tornarà el dia 9 de març amb els clowns Ricardo Cornelius i Cristi Garbo, de la Companyia Black and Blue. Aficionats a la música i amb molts tocs d'humor, faran una proposta animada i familiar a partir de les set de la tarda al mateix espai del Teatret del Serrallo.

 

Per tancar el cercle, el dia 9 d'abril tornarà la Companyia Passabarret amb l'actuació de Rodolfo i Rita a les dotze del migdia. Acrobàcies, malabars, il·lusionisme, transformisme... i grans dosis d'humor i festa. Tots els espectacles són oberts a la ciutadania i destinats a un públic familiar. Les invitacions, però, són limitades degut a l'aforament de públic, i és per això que l'organització recomana reservar-les per Internet amb antelació.

 

L'acollida del públic ha estat molt positiva | Cedida

 

El Teatret del Serrallo també es prepara pel Carnaval

El diumenge 3 de març, ja en ple Carnaval, El Teatret del Serrallo acollirà el Carnaval familiar amb Akustik Karaoke. A les 12.00 hores del migdia, totes les famílies que vulguin pujar a l'escenari ho podran fer, oferint al públic un concert en el qual es lluiran diversos estils, idiomes i èpoques musicals. A més, per a ambientar el dia i no frenar la disbauxa del Carnaval, tots aquells que vulguin podran anar disfressats. Per a participar-hi cal adquirir una invitació de manera gratuïta des de la web participo.cat.

 

El Moll de Costa també oferirà diferents exposicions

'Tarragona i alguna cosa més' de Juan Varea. Al Tinglado 1 del Moll de Costa, la qual romandrà oberta fins al 10 de març. Descobrirem els racons de Tarragona que han inspirat a l'artista, així com el d'alguna altra ciutat.

— '13 banderes fosques' de Ricard Martínez. Davant del Museu del Port, i es podrà visitar fins al 20 de març. Una instal·lació fotogràfica que donarà un cop d'ull al passat, a l'època dels bombardejos de la Guerra Civil, però des d'una òptica diferent.

— 'Compartint la mar amb... els vaixells'. Al Museu del Port fins a l'11 d'abril. L'horari de dimarts a dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores; i diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 hores. Podrem conèixer els diferents tipus de vaixells que acull el Port de Tarragona.

 

També et pot interessar