El Teatret del Serrallo acollirà una lectura de contes «virtual» per celebrar Sant Jordi

L'activitat l'ha impulsat el Port de Tarragona

El pròxim dimecres, 22 d’abril a les 11 del matí i fins a les 17 h aproximadament, amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Teatret del Serrallo, espai cultural del Port de Tarragona organitza una nova convocatòria de relats, ‘Marató de Contes’ en format virtual sota el hashtag #acaudorella.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Des dels seus comptes oficials a les xarxes socials, Facebook, Twitter, Instagram i el seu nou canal Youtube, el Teatret oferirà una gran festa del conte per omplir les cases de màgics relats. Aquesta nova proposta sorgeix arran de la bona rebuda del cicle virtual de contes #acaudorella que es va llançar les darreres setmanes . El canal de Yotube del Teatre disposa de més de 30 contes que comparteix com a recurs educatiu per famílies i centres educatius.

Artistes com Pacoenlaluna o Cesc Freixas

A hores d'ara el Teatret ja compta amb 20 nous relats que desvetllarà el dimecres. Cal destacar que hi ha contes de famílies anònimes com també de conta contes reconegudes del nostre territori, com la Rat Cebrián, la Imma Pujol o en Joan Rioné, i amb la participació, també de l’entorn virtual com és ‘Cuentropia’ que es dedica a promocionar la lectura a través dels contes.

S'han sumat a aquesta crida artistes com Pacoenlaluna, Cesc Freixas, i Juan Manuel Álvarez, (vocal de Shuarma), entre altres que es desvetllaran el mateix dia de la trobada virtual. Aquesta nova proposta té lloc amb motiu de la diada de Sant Jordi 2020 del Port de Tarragona, sota el títol ‘Sant Jordi Virtual’ per dinamitzar a grans i petits amb diferents activitats . Un concurs literari, el Serrallo un lloc de conte i lectures confinades són els altres tres eixos organitzats pel Port de Tarragona.

"Primeres declaracions de l'exalcalde de TGN sobre la crisi del coronavirus" "Veïns de la zona centre, i la Part Alta, de Tarragona es queden sense aigua"