Imatge de la Golondrina Tarragona Blau fent una visita al Port de Tarragona

Tornen els passejos gratuïts pel Port en Golondrina els caps de setmana de març i Setmana Santa

Es faran en horari de matí durant els caps de setmana i s’ampliarà a les tardes durant la Setmana Santa | Cal fer reserva prèvia

Aquest mes de març torna al Port de Tarragona l'experiència 'Descobreix el Port amb la Golondrina Tarragona Blau', oferint noves places i ampliant els horaris de cara a Setmana Santa. D'aquesta manera, a partir d'aquest cap de setmana, 13 i 14 de març, s'ampliaran les places als matins, mentre que per Setmana Santa també hi haurà visites a la tarda.

Els passejos en Golondrina començaran aquest cap de setmana i estaran en actiu els caps de setmana següents, els dies 20, 21, 27 i 28 de març. Aquests dies l'horari serà només de matí, a les 11 h, 12 h i 13 h.

Ara bé, durant les vacances de Setmana Santa, del dilluns 29 de març al diumenge 4 d'abril, l'horari de la passejada s'ampliarà també a les tardes, a les 16.30 h i 17.30 h, a més de les del matí. D'aquesta manera, s'oferiran fins a cinc passejades cada dia. Pel que fa al dilluns 5 d'abril, només es faran al matí (11 h, 12 h i 13 h). 

Totes aquelles persones que estiguin interessades en gaudir de l'experiència, poden fer la reserva a través del web www.taquilla.coop. L'experiència és totalment gratuïta, però cal fer reserva prèvia.

Com en les darreres ocasions, a causa de la situació actual per la Covid-19 tots els viatges tindran un aforament limitat amb un màxim de 15 persones per visita amb totes les mesures higièniques i de seguretat adients com ja es va dur a terme en la passada campanya.

Una experiència per redescobrir Tarragona des del mar

El gran èxit de les darreres campanyes, en les quals van participar fins a 4.700 persones l'any 2020 malgrat la situació de pandèmia, ha fet que el Port de Tarragona reorganitzi i reobri noves sortides. L’objectiu d’aquesta experiència és donar a conèixer el funcionament de les seves instal·lacions i explicar la interrelació del Port amb la ciutat i el territori.

Els passejos en Golondrina són una gran experiència per aquelles persones que vulguin redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima comença amb la rebuda, per part de la tripulació, als visitants. Amb una catifa per rentar les sabates i un gel hidroalcohòlic per a les mans es prepara a les persones per embarcar en una nova experiència, d’una hora de durada aproximadament.

Des de l’embarcació es pot gaudir de la façana de la Vila Marinera del Serrallo i des d’allà s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions i el desenvolupament de les obres del que serà el nou moll de Balears. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant. 

Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’un altre símbol tarragoní, el Far de la Banya, és tota una experiència per compartir amb familiars i amics.