GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Traslladen el Viacrucis de la Germandat del Sant Ecce-Homo a l'interior del Loreto

S'ha decidit canviar la ubicació a causa de l'avís per vent a Tarragona
Imatge del Viacrucis de la Germandat del Sant Ecce-Homo de Tarragona | @EcceHomoTGN

 

La Junta de Govern de la Germandat del Sant Ecce-Homo ha decidit canviar la ubicació del Viacrucis de la nit d'aquest dijous, 18 d'abril, com a mesura de precaució davant l'avís meteorològic de fortes ratxes de vent. D'aquesta manera, el Viacrucis es farà a l'interior del Santuari del Loreto, en comptes de començar a l'avinguda de Maria Cristina i fer la processó fins al santuari, tal com estava previst.

 

Tot i el trasllat de la processó, l'inici del Viacrucis es manté a la mateixa hora, a les dotze de la nit. Aquesta processó del Dijous Sant de la Setmana Santa de Tarragona tenia previst fer el recorregut des de l'avinguda de Maria Cristina, davant de l'edifici de Sanitat, i anar fins al Santuari del Loreto pel camí antic del Llorito. El Crist de la Germandat és portat a espatlles de tots aquells voluntaris que s'ofereixin durant el recorregut. Enguany, però, la previsió meteorològica ha obligat a traslladar aquest acte religiós a dins del santuari. 

 

 

Divendres Sant, la processó del Sant Enterrament pren tot el protagonisme

Pel que fa als pròxims actes de la Setmana Santa a Tarragona, aquest divendres comencen ben d'hora, a les 6.15 hores del matí amb el Viacrucis de la Sang. A les 9.00 h es farà la Marxa de la Farigola del Gremi de Pagesos, des de l'església de Sant Llorenç.

 

A la tarda es farà la processó més espectacular de la Setmana Santa, la del Sant Enterrament. Començarà a les 19.30 hores des de l'església de Natzaret i recorrerà els carrers de la Part Alta i el centre de la ciutat seguint el següent recorregut: Plaça del Rei, Portella, passeig de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, plaça de Sant Antoni, Descalços, plaça de la Pagesia, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, Pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Les Coques, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, Major, baixada de la Misericòrdia, plaça de la Font, Sant Fructuós, Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Rambla Vella, Sant Oleguer, baixada de la Pescateria, Sant Hermenegildo i plaça del Rei.