GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un treballador ferit greu després d'enganxar-se la mà en una màquina a Tarragona

L'home va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII, després que els Bombers aconseguissin desenganxar-lo de l'aparell
El SEM va traslladar el treballador ferit fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

Un treballador en estat greu després d'enganxar-se la mà en una màquina d'una bugaderia industrial al polígon Riu Clar de Tarragona. Els fets van succeir durant aquest passat dimecres. Per poder treure-li l'extremitat de l'aparell, va ser necessària l'assistència dels Bombers de la Generalitat i, posteriorment,  el Sistema d'Emergències Mèdiques va traslladar el ferit fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, en pronòstic greu.

 

Un treballador d'una bugaderia tarragonina en estat greu 

Durant el passat dimecres, 10 d'octubre, un treballador d'una bugaderia industrial de Tarragona va sofrir un accident laboral, quan se li va quedar enganxada la mà en una màquina de l'empresa. Els serveis d'emergències van rebre l'avís quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de sis de la tarda i van anar fins al lloc dels fets Bombers, SEM i Mossos.

 

L'incident laboral va succeir al carrer del Carbó del polígon industrial de Riu clar, segons han informat els Bombers, i s'hi van desplaçar per treballar en l'alliberament de l'extremitat de l'home de 40 anys. Així doncs, per poder-ho fer van utilitzar una cisalla hidràulica i, així, van aconseguir que l'aparell deixes de fer pressió al braç del treballador i pogués treure la mà.

 

Un cop alliberat de la màquina, el Sistema d'Emergències Mèdiques, els quals havien enviat fins a tres ambulàncies fins al lloc de l'incident, van atendre a l'home i li van immobilitzar el braç. En aquest sentit, el SEM va traslladar el treballador, en pronòstic greu, fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per poder atendre a l'home. Tanmateix, van assistir els Mossos d'Esquadra per poder fer l'atestat de l'accident laboral.

El treballador s'ha enganxat la mà en una màquina d'una empresa de bugaderia industrial a Tarragona | Google Maps