NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Troben a la noia desapareguda de Torreforta a Barcelona

Esmeralda Leal va desaparèixer el passat dimarts, 28 d'agost, a la nit
Foto d'Esmeralda Leal, la menor de disset anys de Torreforta que ha estat trobada  | TarragonaDigital.com

 

La menor de disset anys de Torreforta, Esmeralda Leal, va aparèixer ahir a la nit a Barcelona, segons ha informat la família a TarragonaDigital, després de més d'una setmana sense tenir notícies d'ella. La menor, que estava internada al CRAE de Tordera, un centre de menors tutelats del govern de la Generalitat, va desaparèixer el passat dimarts, 28 d'agost, a la nit. 

Una setmana sense notícies d'Esmeralda Leal

La família de la noia de Torreforta, el dia de la desaparició, va traslladar la seva preocupació, ja que, les seves escapades no eren com les que havia fet les últimes setmanes a casa seva, perquè «es posa en perill en freqüentar companyies que ens preocupen». Així doncs, la família d'Esmeralda Leal ha informat aquest matí a aquest mitjà, que la menor va aparèixer ahir a la nit, concretament, als voltants de les 23 hores. 

 

La noia de disset anys ha paregut sana i estalvia i la família ha volgut agrair les tasques de difusió que ha fet aquest mitjà, davant la desaparició de la seva filla.

 

Després de la seva desaparició el 28 d'agost, feia més d'una setmana que no tenien notícies de la menor i ha aparegut a Barcelona, concretament, 9 dies després. Tanmateix, abans d'aquesta última fugida, Esmeralda Leal ja va desaparèixer el passat 19 d'agost, aprofitant una sortida a la platja.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris