Troben a la noia desapareguda de Torreforta a Barcelona

Esmeralda Leal va desaparèixer el passat dimarts, 28 d'agost, a la nit

La menor de disset anys de Torreforta, Esmeralda Leal, va aparèixer ahir a la nit a Barcelona, segons ha informat la família a TarragonaDigital, després de més d'una setmana sense tenir notícies d'ella. La menor, que estava internada al CRAE de Tordera, un centre de menors tutelats del govern de la Generalitat, va desaparèixer el passat dimarts, 28 d'agost, a la nit. 

Una setmana sense notícies d'Esmeralda Leal

La família de la noia de Torreforta, el dia de la desaparició, va traslladar la seva preocupació, ja que, les seves escapades no eren com les que havia fet les últimes setmanes a casa seva, perquè «es posa en perill en freqüentar companyies que ens preocupen». Així doncs, la família d'Esmeralda Leal ha informat aquest matí a aquest mitjà, que la menor va aparèixer ahir a la nit, concretament, als voltants de les 23 hores. 

La noia de disset anys ha paregut sana i estalvia i la família ha volgut agrair les tasques de difusió que ha fet aquest mitjà, davant la desaparició de la seva filla.

Després de la seva desaparició el 28 d'agost, feia més d'una setmana que no tenien notícies de la menor i ha aparegut a Barcelona, concretament, 9 dies després. Tanmateix, abans d'aquesta última fugida, Esmeralda Leal ja va desaparèixer el passat 19 d'agost, aprofitant una sortida a la platja.