TV3 enregistra amb Fermí Fernández un especial del programa 'Al cotxe' a Tarragona

Eloi Vila, presentador de l'espai de la televisió pública catalana, i l'actor tarragoní Fermí Fernández han enregistrat l'episodi a l'Amfiteatre de la ciutat
Al centre de la imatge, amb camisa rosa, l'actor tarragoní Fermí Fernández, acompanyat pel presentador Eloi Vila a l'Amfiteatre. | Facebook/ Tarragona Film Office

 

Tarragona Film Office, l'ens adscrit a la conselleria de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, ha fet públic aquest dimarts, 25 de juny, que el programa 'Al Cotxe', l'espai d'entrevistes que s'emet habitualment per TV3 els diumenges al vespre, ha estat enregistrant un especial amb l'actor tarragoní Fermí Fernández. Segons les imatges que ha fet públiques la Tarragona Film Office, l'enregistrament s'ha dut a terme a l'Amfiteatre de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Eloi Vila, conductor del programa, entrevista en cada emissió a tres o quatre persones destacades de diferents àmbits de la societat catalana. La conversa amb Fernández està previst que s'emeti aquesta pròxima tardor. La notícia d'aquesta nova presència de la ciutat de Tarragona en els mitjans audiovisuals arriba pocs dies després que l'anunci d'una coneguda marca de gelats, gravat al Complex d'Educatiu de Tarragona, es pogués veure als principals canals de televisió.

 

 

 

Tarragona, a la televisió durant els mesos de tardor

El programa de la televisió pública catalana no serà l'únic on, durant els mesos de tardor, es podrà veure la ciutat de Tarragona a la televisió. El passat 17 de juny, els responsables municipals explicaven que un equip de TVE es trobava al municipi per rodar l'episodi de la sèrie 'Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat', dedicat a la capital de la demarcació tarragonina.

 

Els professionals de l'ens públic espanyol van rodar en ubicacions tan reconegudes de Tarragona com ara la Catedral, el Serrallo o l'Aqüeducte de les Ferreres, el conegut Pont del Diable. El capítol s'emetrà, en el format 4k, el pròxim mes de desembre. 

 

També et pot interessar: