cashalada-two-ladies-or-not-two-ladies

'Two Ladies or not Two Ladies', el cabaret tragicòmic que arriba a Tarragona

Els dies 22 i 23 de febrer es podrà gaudir de l'obra a la Sala Trono de Tarragona

Arriba el cabaret a la ciutat de Tarragona amb l'obra 'Two Ladies or not Two Ladies'. Dues «ladies» d'allò més peculiars que coincideixen i fusionen les seves carreres musicals per oferir al públic aquest cabaret tragicòmic carregat d'humor, gamberrisme i tendresa. Una d'elles, una diva, alcohòlica, caòtica i eclipsant. La segona, una molt peculiar pianista amb un gran secret. 

Aquesta proposta d'elevat caràcter musical arriba a l'escenari de laSala Trono de Tarragona els pròxims dies 22 i 23 de febrer. Oferirà versions de cançons que aproximaran al públic a moments i records, com With or Without You, Bésame Mucho, Je ne Regrette Rian i moltes més. Rialles, comprensió i, sobretot, amor és el que 'Two Ladies or not Two Ladies' porta a Tarragona.

Cashalada cia és el nom de la companyia que ens porta aquest cabaret tragicòmic

La companyia està formada per la Noèlia Pérez i el Josep Zapater, actors protagonistes de l'obra 'Two Ladies or not Two Ladies'. Entre els dos sumen coneixements escènics, de cant, televisius, alguns premis, de composició, entre d'altres. Aquest mix és el que els ha dut a oferir grans espectacles com 'Pezeta' o 'L'Aneguet Lleig', premiat amb el Max a Millor Espectacle Musical 2016, entre d'altres. 

cashalada-cia
Actors de 'Two Ladies or not Two Ladies' | Cashalada.es

 

Amb un equip que acull a altres grans noms del món de l'espectacle com Rodolf Sirera, dramaturg, traductor i guionista; Carles Alfaro, director i dissenyador escènic; Ramon Ivars, escenògraf de diverses disciplines, professor de teatre i d'escenografia; Víctor Rodrigo, ballarí, coreògraf i fundador de la companyia de Jazz 'Vincles'; Mercedes Luján, experta en perruqueria i maquillatge de caracterització; i Conxa Romero, ceramista, professional de les arts plàstiques i figurinista a Cashalada cia.

La Noèlia Pérez i el Josep Zapater formen un tàndem artístic capaç de fusionar disciplines molt diferents, com el teatre, concerts, cabaret, entre d'altres, que ofereix al públic espectacles d'inigualable diversió escènica. 

Aconsegueix les teves entrades

El cabaret té una durada de 80 minuts aproximadament i el preu de les entrades és de 16 euros. Es poden comprar punxant en el següent enllaç. Es representarà els dies 22 i 23 de febrer a les 20.30 hores del vespre.