Usuaris del Taller Ocupacional de la Fundació Estela per la Discapacitat i del CRAE de la Fundació Casa Sant Josep per a la Infància

Pinten un mural a Tarragona per lluitar contra la invisibilització dels col·lectius vulnerables

El projecte d'art urbà està liderat per l'artista tarragoní Pere GraFe

Els usuaris del Taller Ocupacional de la Fundació Estela per la Discapacitat i de Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) de la Fundació Casa Sant Josep per a la infància han participat en un projecte d'art urbà liderat per l'artista tarragoní Pere GraFe al carrer Sant Agustí de Tarragona. En concret, el mural  s'ha pintat en els baixos de l'Hospital de Santa Tecla. Prèviament, s'han fet un seguit de tallers impartits per l'artista tant a la Casa Sant Josep, al matí, i a Fundació Estela, a la tarda, culminant la seva formació en art urbà amb aquest mural. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'obra s'ha elaborat a partir de conceptes i missatges ideats pels joves del CRAE Casa Sant Josep i té com a objectiu lluitar contra la invisibilització  davant la societat de col·lectius vulnerables com ara la gent amb discapacitat o els joves en risc d'exclusió. Els vianants que passin pel carrer podran veure la il·lustració amb tres missatges principals: igualtat, llar  i cures. Aquestes paraules volen posar en relleu diferents valors que tenen en comú les fundacions sense ànim de lucre que formen part de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. Volen posar en relleu diferents valors que tenen en comú les diferents fundacions sense ànim de lucre que formen part de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.

Aquesta activitat ha servit per tornar a retrobar-se amb el carrer després d'un any de confinament que els usuaris d'ambdues entitats han realitzat amb verdadera exemplaritat. A més a més, s'ha volgut ajudar a dignificar un tram d'aquest carrer de la capital tarragonina.