Els veïns del Parc Francolí es manifestaran contra el Centre Penitenciari Obert

Aquest vespre s'ha celebrat una assemblea extraordinària de l'associació de veïns per tractar el tema
Els veïns del Parc Francolí de Tarragona es manifestaran en contra del Centre Penitenciari Obert | GoogleMaps

 

La Junta Directiva de l'AA.VV Parc Francolí ha convocat aquest vespre de dijous, 12 de setembre, tots els seus socis i persones interessades per informar sobre el projecte de les obres del Centre Penitenciari Obert. Entre 60 i 80 persones s'han aproximat fins a la zona de grades del Parc Francolí per assabentar-se del tema i, en finalitzar les dues convocatòries, la decisió ha estat clara.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els assistents a la reunió, en finalitzar-la, han actuat ràpidament i han demanat permís per fer una manifestació al barri, rebutjant el Centre Penitenciari Obert a la zona del Parc Francolí. Aquesta, però, potser no serà l'única que es farà, ja que si surt bé la primera, s'organitzaran d'altres mobilitzacions veïnals en contra d'aquest projecte.

 

A més, durant aquesta pròxima setmana, ja es podran veure pel barri pancartes en contra del Centre Penitenciari Obert, mostrant el seu rebuig. 

 

La Generalitat va traure a concurs les obres per construir el nou Centre Penitenciari Obert de Tarragona a tocar del Parc Francolí | TarragonaDigital

 

Més de 10 milions d'euros en el nou Centre Penitenciari Obert

La Generalitat ja va licitar les obres del nou Centre Penitenciari Obert de Tarragona. L'equipament està pressupostat en més de 10 milions d'euros i les obres han de començar a finals d'aquest any.

 

El termini de presentació d'ofertes va finalitzar el 9 de setembre i, en principi, el 15 d'octubre es procedirà a obrir les pliques, moment en què es donarà a conèixer qui ha estat el guanyador del concurs. El projecte es donarà per finalitzat 18 mesos després. Així doncs, a finals de l'any 2021, Tarragona ja tindrà nou CPO.