Atraca a Tarragona el veler de luxe inspirat en el segle XIX que fa viatges d’aventura

El dia 12 de novembre marxarà d'aquí fins a Las Palmas en un viatge que durarà vuit dies

Passejant per la zona dels tinglados de Tarragona aquests dies es pot veure el veler Clipper Stad Amsterdam. Una embarcació construïda el 2000 però inspirada en les embarcacions típiques del segle XIX. Un vaixell que permet fer viatges d'aventura, com el que farà el dia 12 de novembre, quan surti del port tarragoní per dirigir-se a Las Palmas de Gran Canaria.

Un veler amb aires del segle XIX

El vaixell compte amb totes les comoditats d'un veler de luxe, però el seu disseny està inspirat en els grans velers de luxe del segle XIX. Tots els espais estan ambientats en l'arquitectura típica de l'època, per tal que les aventures siguin encara més realistes.

Imatges de l'interior del veler
Imatges de l'interior del veler | Clipper Stad Amsterdam

 

El vaixell fa 76 metres de llargada i compta amb 31 velers, el tret més distintiu que incorpora. En total té una àrea de 2.200 metres quadrats. Compta amb 14 cabines de luxe, un gran menjador i un bar a l'aire lliure.

El veler es lloga per esdeveniments privats i també per creuers de luxe o viatgers d'aventures. Té una capacitat per 115 visitants en total per viatges d'un dia, tot i que la capacitat varia en funció de si s'utilitza com a escenari per sopars, reunions d'empresa, entrenaments de vela o per creuers. En el cas de creuers la mitjana de passatgers és de 28.

Imatge d'una de les cabines del veler
Imatge d'una de les cabines del veler | Clipper Stad Amsterdam

 

De Tarragona a Las Palmas, el recorregut del veler

El dia 12 de novembre el Clipper sortirà de Tarragona a les cinc de la tarda i es dirigirà cap a Las Palmas de Gran Canaria, on arribarà el dia 21 a les deu del matí. El veler passarà pel sud d'Espanya, l'estret de Gibraltar i el nord de l'Atlàntic fins a arribar a les Illes Canàries.

Imatge del menjador del veler
Imatge del menjador del veler | Clipper Stad Amsterdam

 

El preu d'una cabina per dues persones és de 1.685 euros per persona, segons la informació que es detalla a la seva pàgina web. I això inclou el viatge amb el lloguer de la cabina i el menjar.

El veler de luxe ambientat en el segle XIX
El veler de luxe ambientat en el segle XIX | Caralp Mariné

 


Comentaris