El Festival REC Tarragona

El Festival REC posa a la venda les entrades per a les projeccions presencials al Teatre Tarragona

El festival amplia la programació amb 21 pel·lícules d'estrena a Catalunya, amb la voluntat d'atrature a nous públics

El Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC, posa a la venda les entrades per a les projeccions presencials al Teatre Tarragona. L'edició d'enguany, marcada per la pandèmia del coronavirus, se celebra del 2 al 8 de desembre i comptarà amb 21 pel·lícules d'estrena a Catalunya, de les quals 11 s'estrenen també a la resta de l'Estat Espanyol.

Les entrades es podran comprar a la taquilla a un preu de 6,50 euros. Per altra banda, també es podran adquirir a través de la pàgina web Atrapalo.com o a la del Festival REC, a un preu de 6 euros més les despeses de gestió. Les persones que disposin de Carnet Jove o Tres C, gaudiran d'1 euro de descompte, tant a la taquilla com al web. A més, també hi ha abonaments per assistir a 3, 5 o 8 sessions i també per a l'edició online del festival a la plataforma Filmin.

El programa del REC creix, apostant per produccions que encara no s'han pogut veure en cap altre indret i que «configura una programació valenta i polièdrica» que pretén mostrar com es concep la societat des del món del cinema i de la mà de directors d'arreu del món. Enguany es compleix el 20è aniversari del Festival REC i els organitzadors han volgut seguir expandint la programació, amb la voluntat d'atraure a nous públics i fent una crida a la reflexió.

Per últim, el REC avisa que es posposaran les pel·lícules que s'havien de projectar al CaixaForum Tarragona, a causa de l'exigència de les mesures sanitàries adoptades. Pròximament, el Festival informarà de quan es tornin a reprogramar.


Comentaris