Una imatge de l'actriu Blanca Solé en el vídeo realitzat per Vodafone

La tarragonina Blanca Solé protagonitza un emotiu vídeo de la utilització del mòbil

Es reflecteix el temps que utilitzem el mòbil amb la família

La majoria de persones passen la vida empegada al mòbil, com si fos una part més del nostre cos, per mantenir-nos en contacte amb el món. Enguany, Vodafone ha fet una campanya promocional del temps d'utilització del mòbil, fent veure a la gent que la gran part que passem amb la màquina és per dedicar-lo a la família i als amics.

Un vídeo molt emotiu en què una filla li regala un telèfon mòbil al seu pare i, així, estar connectats en tot moment, entre tots dos i el seu net i ensenyar tot allò que fan en el dia a dia.

A Catalunya, utilitzem un 59% el mòbil amb la família i amics

La connexió mòbil-família és molt gran. Segons dades de Vodafone, a Catalunya el 36% del temps que passem amb el mòbil ho fem per estar connectats amb la nostra família, mentre que ho fem un 23% amb amics propers. Una visió positiva de la utilització d'aquest i treure una part positiva d'estar enganxats al telèfon. A més, el 81% de les fotografies i vídeos que tenim guardats al mòbil estan relacionades amb la família.

Una imatge de l'actriu Blanca Solé en el vídeo realitzat per Vodafone
Blanca Solé, protagonista d'un emotiu vídeo de Vodafone | Youtube / Vodafone

Un vídeo emotiu protagonitzat per una tarragonina

Per fer aquest vídeo s'ha comptat amb l'actriu tarragonina Blanca Solé, que forma part de la companyia de teatre 'Espai en Construcció', on protagonista el muntatge 'Et vindré a tapar'. Solé s'ha format al Col·legi del Teatre de Barcelona i a la Cuarta Pared de Madrid, a més de ser titulada per la London International School of Performing Arts (LISPA). 

La seva experiència professional s'inicia a Madrid amb la companyia Sudhum Teatro, per seguir amb altres produccions teatrals i col·laboracions en espectacles de titelles. En el camp audiovisual ha protagonitzat diversos curtmetratges i la websèrie 'Acid Rain'. 

Així mateix, treballa com a docent a El Timbal amb nens i adults, amb nois i noies a les escoles amb 'Play Teatre', a l'acadèmia Platea Teatre de Sant Cugat i a les Estades Teatrals de XANASCAT, així com ha impartit diversos tallers teatrals.


Comentaris