El periodista Carles Porta, presentador de l'espai 'Crims' de Catalunya Ràdio

El periodista Carles Porta oferirà una xerrada a Tarragona el pròxim 27 de novembre

L'acte s'emmarca en el programa del cicle cultural 'La ciutat a cau d'orella'

El conegut periodista català Carles Porta realitzarà una xerrada a Tarragona el pròxim 27 de novembre, dins el marc de la vuitena edició del cicle cultural 'La ciutat a cau d'orella' que organitza l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de capital. Està previst que l'activitat tingui lloc de forma presencial a l'Espai Jove Kesse, però no es descarta haver de passar la xerrada al format virtual si l'emergència sanitària així ho requereix.

Porta, conductor de l'exitós programa 'Crims' a Catalunya Ràdio i TV3, és el cap de cartell de la nova edició del cicle, que enguany versarà sobre pandèmies i llegendes contemporànies i vol despertar la curiositat i la reflexió de tots els assistents, que hauran de ser majors de 12 anys. La xerrada de Porta és una de les vuit activitats programades, que ja es poden consultar a través de la web i que preveuen dur-se a terme majoritàriament de forma telemàtica.

Tot i que el cicle es durà a terme entre els dies 6 i 27 de novembre, les inscripcions per assistir a l'activitat estrella s'obriran demà dijous, 22 d'octubre.


Comentaris
Jordi
Que bé! Li demanaré que em signi el seu llibre d'aventures 'Tor: tretze cases i tres morts'.