GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Laura Rosel i Ricard Torquemada entre els ponents de la nova edició d'Experiència de Periodista a Tarragona

El cicle comptarà amb diferents xerrades i accions de comunicació dirigides tant al món periodístic com al públic general
XI edició de l'Experiència de Periodista de Repsol amb Laura Rosel i Ricard Torquemada | Repsol

 

 

Un any més, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i Repsol han fet efectiva la signatura d'acord de col·laboració, tot donant a conèixer els noms dels participants de l'onzena edició del cicle 'Experiència de periodista'. Unes jornades on reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posaran a l'abast dels assistents la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

 

Enguany, els periodistes Laura Rosel, Ricard Torquemada i Carlos Enrique Bayo i el fotoperiodista Emilio Morenatti seran els encarregats de dirigir les conferències que es realitzaran a l'Antiga Audiència i a la Casa Canals de Tarragona. Concretament, a les set de la tarda dels dies 20, 25 i 11 de març Rosel, Torquemada i Morenatti respectivament, dirigiran les xerrades a l'Antiga Audiència; mentre que el 4 de març la Casa Canals acollirà la conferència de Carlos Enrique Bayo.

 

 

 

 

 

Onze anys d'«Experiència de Periodista»

Realitzat ininterrompudament des del 2009, el cicle 'Experiència de Periodista' que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació l’Ajuntament de Tarragona, arriba a la seva onzena edició com un referent del sector i amb conferenciants de luxe que se sumen a la llista de noms de prestigi que han participat en les darreres edicions.

 

En els darrers deu anys, l''Experiència de Periodista' de Repsol ha comptat amb periodistes tant reconeguts com Xavier Graset, Josep Capella, Joan Salvat, Jordi Basté, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Màrius Serra, Carles Capdevila, Raquel Sans, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs o Joan M. Pou, entre d'altres.

 

XI edició de l'Experiència de Periodista de Repsol amb Laura Rosel i Ricard Torquemada | Repsol

 

300 usuaris de la ConvoAPPTGN

L'acte de presentació de l'onzena edició d'«Experiència de Periodista» també ha servit per renovar el conveni de col·laboració entre Repsol i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes. Coia Ballesté, màxima responsable del Col·legi de Periodistes a Tarragona, i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, han oficialitzat la reedició d'aquest acord que, enguany, té com a novetat la ConvoAPPTGN.

 

El nou conveni contempla, segons han explicat, el «manteniment de l'aplicació durant un any». Aquesta aplicació, que recull i centralitza les principals convocatòries de premsa, ha cridat l'atenció d'altres juntes del Col·legi de Periodistes però segons ha explicat Ballesté «cal consolidar-la, abans d'exportar-la». 

 

Pel que fa a Bertran ha deixat clar que «es tracta d'una decisió del Col·legi però crec, i opino com a col·legiat, que està molt bé tenir un instrument tant buscat».