Xoc a l'avinguda Roma de Tarragona entre un autobús i un vehicle particular

Testimonis dels fets indiquen que han fet baixar als passatgers de l'autobús | Des de la Guàrdia Urbana apunten que només s'han produït «danys materials»
L'accident ha tingut lloc a l'avinguda Roma de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Ensurt, i dels grossos, aquest matí de dijous, 28 de febrer, al bell mig de la ciutat de Tarragona, a tocar de la plaça Imperial Tàrraco. Un autobús de l'empresa municipal de transports (EMT) ha xocat amb un vehicle al voltant de dos quarts d'una del migdia. Els passatgers del bus, segons han indicat testimonis dels fets, han hagut d'abandonar l'autobús després de l'accident.

 

 

Segons la Guàrdia Urbana de Tarragona el xoc ha acabat només «amb danys materials». Així doncs, no s'ha hagut de lamentar cap dany físic ni cap mena de perjudici major. L'antiga carretera de Salou, l'actual avinguda Roma, és una de les vies d'entrada a la ciutat, molt transitada, i que acull l'estació d'autobusos interurbans de la ciutat i preveu acollir la d'autobusos urbans, segons ha anunciat mantes vegades el batlle de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. 

 

Fa cosa de dues setmanes a la mateixa via, però ja a l'alçada del barri de Torreforta, un conductor es va estavellar contra un fanal i posteriorment va quedar bolcat sobre la calçada.  Per fer fronts als problemes de mobilitat que presenta la zona, el consistori va anunciar que a finals de març «Tarragona estrenarà un nou aparcament dissuasiu».

 

220 places d'aparcament a tocar del Parc Central

El nou aparcament dissuasiu de Tarragona serà de zona taronja i costarà 1 euro al dia de dilluns a divendres. Es preveu, segons van explicar el seu dia els responsables del govern municipal, que tingui connexions amb els busos de l'EMT. 

 

Es contempla que aquest aparcament compti amb dues noves parades d'autobús - una per sentit- a l'entrada de l'aparcament. Previsiblement seran algunes de les línies que donen servei als barris de Ponent, com la línia 6, 3 o 54.

 

L'entorn també ha patit, recentment, un seguit de canvis de circulació que han permès, segons va explicar el conseller de Mobilitat tarragoní Josep Acero, «que els autobusos de l'EMT puguin entrar pel vial de servei sense topar-se amb els embussos que es creen i, d'aquesta manera, no retardar les línies».

 

També et pot interessar: