ovelles-morell

Tres germans, 452 ovelles i una herència arriben al Morell amb la comèdia 'Ovelles'

Aquest dissabte 6 d'abril es podrà gaudir de la representació teatral, que suposa el 7è espectacle de la programació hivern primavera del municipi

El Teatre-Auditori del Morell acull aquest dissabte, 6 d'abril, la 7a obra de teatre acollida al seu programa d'hivern-primavera. Es tracta d''Ovelles', una comèdia que explica la història de tres germans a partir del moment en el qual han de repartir-se una herència. Tot sembla normal fins que descobreixen que aquesta herència són 452 ovelles, és a dir, 150,6 per cap. Com se les repartiran? Com afrontaran aquesta realitat? El que sembla un regal es converteix en un problema en un tancar i obrir d'ulls.

Carmen Marfà i Yago Alonso són els encarregats de dirigir aquesta comèdia que farà reflexionar a tot el públic sobre la situació de la crisi i sobre com fer-hi front quan la frustració és el sentiment que regna en l'interior dels tres protagonistes. Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola seran els que donin vida al Víctor, l'Alba i l'Arnau, els tres germans de Barcelona i hereus de centenars d'ovelles.

Els tres actors acumulen una llarga i reconeguda trajectòria artística, fent aparicions a 'Cuentame como pasó', 'Hospital Central', 'Amb el 10 a l'esquena', 'Barcelona, nit d'estiu', 'El camino más largo para volver a casa', 'Ventdelplà', 'La memòria dels Cargols' o 'Jet Lag', entre molts altres títols. Tres professionals del món de la interpretació que oferiran al públic una comèdia d'allò més divertida i, alhora, reflexiva.

ovelles-morell
Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola, tres professionals amb una llarga trajectòria | Cedida

 

Ja podeu comprar les vostres entrades

Podeu adquirir les entrades de manera anticipada, pel preu de 10 euros, al Centre Cultural del Morell (carrer de la Coma, 2) de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores. Pels que ho prefereixin, podran fer-ho a les taquilles del mateix Teatre-Auditori una hora abans de l'inici de l'espectacle. En aquest cas, el seu preu serà de 12 euros. Aquesta obra s'emmarca dins d'un programa que finalitza amb el PrimaverArt, els pròxims 26, 27 i 28 d'Abril.