lolita-stanley-kubrick

'Lolita', la nova projecció del Cicle Kubrick a Vilallonga que tindrà lloc aquest cap de setmana

El Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp acollirà la nova projecció el dissabte 13 d'abril

Aquest dissabte 13 d'abril s'ofereix la penúltima de les projeccions acollides al Cicle Kubrick de Vilallonga del Camp. Al gener es va donar el tret de sortida, les quals s'allargaran fins al maig. L'objectiu principal d'aquest Cicle és commemorar al reconegut i peculiar director de cinema Stanley Kubrick, així com al seu treball. La seva filmografia compta amb nombroses pel·lícules, algunes de les quals ja han sigut projectades: 'La Naranja Mecánica', 'El Resplandor', 'Senderos de Gloria' i '2001: Una Odisea del Espacio'.

'Lolita', la cinquena d'aquestes projeccions, arriba aquest cap de setmana. Explica la història d'un home, Humbert, que s'enamora de la filla de la seva dona, una adolescent de 14 anys. Després que la seva mare mori en un intent de fugida del seu marit, Humbert es fuga amb l'adolescent. La seva història es converteix, de mica en mica, en un context de gels, fugida, pors i control. Un altre dels clàssics del director nord-americà que reflecteix a la perfecció el seu personal estil.

L'entrada a la projecció, de la mateixa manera que a la resta de les oferides durant el Cicle Kubrick, és lliure i gratuïta. Així doncs, tots els fanàtics de l'històric director de cinema no dubteu en gaudir d'aquest Cicle. La projecció tindrà lloc a la sala de cinema del Centre Recreatiu a les 22.00 hores.

lolita-stanley-kubrick

 

'Atraco Perfecto' serà l'última de les projeccions

El Cicle Kubrick es tancarà el pròxim 11 de maig, amb la pel·lícula 'Atraco Perfecto'. Un pla d'atracament perfecte que, com no pot ser d'altra manera, acaba en una catàstrofe. Quan el cervell de l'operació es troba amb el botí, rumb a escapar-se amb ell i la seva parella, el pla es torça de manera irremeiable per ambdós, convertint una gran oportunitat en un enorme desastre. 

L'acomiadament al Cicle Kubrick amb aquesta projecció tindrà lloc al mateix Centre Recreatiu a les 22.00 hores.