Els Pets estrenen una nova cançó per l’1-O

«L'exèrcit que vindrà» va dedicada a les persones que van fer possible la celebració del Referèndum

 

Si el passat 14 de setembre, Els Pets presentaven la primera cançó d’aquest nou disc, «La vida és molt avorrida sense el teu cos», aquest dilluns, 1 d’octubre, en el primer aniversari del Referèndum, el grup de Constantí han publicat un nou tema «L’exèrcit que vindrà». Aquest segon avançament arriba tres setmanes abans que surti a la venda el seu nou disc, ‘Som’, que es publicarà el 19 d’octubre

 

«Ho volem tot. Avui fa un any», escrivien els constantinencs a les seves xarxes socials, acompanyant el vídeo de la nova cançó. El tema, diuen, està dedicat «a tots aquells que van fer possible l’1-O. No oblidarem». Així, Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres han escollit el dia que fa un any de les brutals càrregues policials als col·legis electorals durant la celebració del Referèndum per treure a la llum aquest segon senzill. La cançó vol reivindicar la força de les persones que col·lectivament lluiten per un objectiu comú.

 

'Som', el nou disc d'Els Pets que sortirà el 19 d'octubre, ha estat enregistrat Guissona. | Judit Sabaté

 

 

«L’exèrcit que vindrà no voldrà medalles, no farà soroll de sabres ni canons, no jugarà brut amb cartes marcades, no tindrà sang assecada en els seus sous», comença la nova cançó del grup constantinenc. Des dels seus inicis hem anat veient com és habitual que Els Pets componguin cançons amb ànima reivindicativa. De fet, en la presentació del nou disc, Els Pets ja van avançar que el títol d’aquest disc, ‘Som’, era una «lectura de país», ja que «l’única solució per aconseguir un futur millor per tots és la interrelació entre nosaltres».

 

El nou disc d'Els Pets, a la venda el 19 d'octubre en quatre formats diferents

Després de mesos de producció i gravació sota la direcció del productor Joan Pons a Guissona, al Teatret de Ca l'Eril, 'Som' sortirà a la venda a partir del 19 d'octubre en quatre formats diferents: en disc, en vinil, en USB i en format digital. Fa dos dies, el grup constantinenc mostrava a les seves xarxes un dels formats en què es podrà comprar el nou disc: l'USB. A primer cop d'ull sembla la caràtula convencional d'un disc, però a dins hi ha un USB que conté el disc i el llibret en format digital. Aquest format només estarà disponible a través de la pàgina web d'Els Pets i als concerts.