El Morell celebra la Festa Major de Sant Martí amb un cap de setmana ple d'actes

La Festa Major d'hivern del Morell torna amb més actes del 8 a l'11 de novembre| El concert de Roba Estesa i Buhos i l'espectacle de José Corbacho
Imatge del patró, Sant Martí. | Laia Solanellas
 

Després de la ressaca d'aquest cap de setmana amb el festival PintorRock com un dels actes previs a la Festa Major del Morell, el municipi tornarà a estar de festa els dies 8, 9, 10 i 11 de novembre. A banda de les cercaviles, el correfoc i la tronada, els actes més destacats del programa de festes d'aquesta edició són els concerts de Roba Estesa i Buhos. També destaca el nou espectacle de l'humorista José Corbacho

Programa d'actes de la Festa Major de Sant Martí del Morell 2019

La programació de la Festa Major d'hivern del Morell arrencarà el divendres 8 de novembre a la tarda i s'allargarà fins al dilluns, 11 de novembre, amb dos actes més. Durant la resta de la setmana també es faran més activitats en el marc del programa de festes. A continuació podeu consultar el programa sencer previst per a Festa Major de Sant Martí al Morell

 

Roba Estesa serà un dels grups musicals protagonistes de les festes. | Josep Martí

Divendres, 8 de novembre

17.00h, Ball de Capgrossos Petits. Anada del Ball de Capgrossos Petits, acompanyats del grup de gralles i timbals 'Els Martinets' de l'Escola de Música Municipal del  Morell, fins a la Cercavila. Sortida de la plaça de l'Església. 

17.30h, davant de l'EMBRUIX, Punt enèrgic per a la Canalla. 

18.00h, Cercavila amb l'Embruix. En acabar, pujada dels Gegants del Morell, Senén i Clariana, acompanyats pels Grallers del Morell. Sortida de davant de l'Embruix. 

Tot seguit, a la PLAÇA DE L'ESGLÉSIA, Inici de la Festa Major amb la ballada del Drac, encesa de la tronada i repic de campanes. 

12.00h, al TEATRE AUDITORI, 'S.A.C. (Serveis a la ciutadania)'. Després de gairebé 20 anys interpretant els espectacles de Tricicle amb Clownic, Edu Méndez i Gerard Domènech presenten 'S.A.C.', una selecció dels millors moments de la seva trajectòria. Una absoluta bogeria amb el llenguatge universal del teatre gestual. L'entrada té un preu de 5 euros anticipada i de 8 euros a taquilla. 

23.30h, al PAVELLÓ MUNICIPAL, Concert de Sant Martí amb els grups de música Roba Estesa i Buhos i, per acabar la nit, Dj Ceba. L'entrada és gratuïta. 

Dissabte, 9 de novembre

De 10.00h a 14.00h, al PARC DE L'ESTACIÓ, II Botifarrada de Clàssics organitzada per l'Associació Clàssics Morell. 

12.00h, a la PLAÇA FRANCESC MACIÀ, 'Fili Busters', espectacle de circ a càrrec de la companyia Mortelo & Manzani, per a tots els públics. 

13.00h, És l'hora del vermut! El Centru celebra el seu últim vermut de Festa Major amb el Dj Ceba i la Dj Tita (carrer La Coma). El Fanal. Vermut rumberu (carrer Desprats). El Xalet (carrer Camí de l'Estació). 

18.00h, al PAVELLÓ MUNICIPAL, Concert amb l'Orquestra Maravella. En acabar el concert hi haurà un petit refrigeri pels assistents a l'espera del ball de festa major. L'entrada és gratuïta. 

19.00h, Correfoc celebració dels 35 anys del Ball de Diables del Morell amb: Ball de Diables de Vilafranca, Colla de Diables Foc i Gresca, Antics membres del Ball de Diables del Morell, Ball de Diables del Morell. Recorregut: Plaça de l'Església, carrer Sant Martí, carrer Les Creus, Travessera de l'Esplanada, carrer Sant Antoni, Carrer Molí, carrer Sant Isidre, Carrer Montoliu cruïlla amb Rambla Maragall. 

20.00h, al PAVELLÓ MUNICIPAL, Ball de Festa Major amb l'Orquestra internacional 'Maravella'. L'entrada és gratuïta. 

0.30h, al PAVELLÓ MUNICIPAL, Concert de nit amb grup 'Zapping'. Una de les millors bandes de versions amb temes que van dels 70 fins a l'actualitat. L'entrada és gratuïta. 

El foc també serà protagonista de la Festa Major al Morell. | Laia Solanellas

Diumenge, 10 de novembre

8.00h, Matinades Traguejades. Amb els Grallers del Morell i les Gralles i Timbals de la Colla Gegantera de Vilallonga del Camp. Sortida de davant de l'Embruix. Ho organitza l'Associació Cultural Embruix. 

11.00h, a l'ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANT MARTÍ BISBE, Ofici de Festa Major i recepció dels Martins i Martines del poble. Missa Cantada per la Coral Guspira. En acabar es cantaran els Goigs de Sant Martí. 

12.00h, Seguici popular en honor a Sant Martí. El Sant anirà acompanyat de la Banda de Flautes 'Frullato' de l'Escola de Música Municipal del  Morell, juntament amb tots els elements festius del Morell. Recorregut: plaça de la Font, carrer Major, carrer Molí, carrer Les Creus, carrer Sant Plàcid, carrer Sant Antoni, carrer Molí, carrer de Mestres i plaça de la Font. 

13.00h, a la PLAÇA DE LA FONT, Ballada amb la Cobla Mitja Lluna. 

13.30h, a la PLAÇA DE LA FONT, Vermut de Festa Major. 

19.00h, al TEATRE AUDITORI, Concert de Cant Coral. Amb el Cor La Lira Ampostina d'Amposta, El Cor Audite de Valls i la Coral Guspira del Morell. 

20.30h, Sala Gran del CENTRE DE SERVEIS DE LA GENT GRAN, Ball de Tarda amb el duet 'Moka'. Gaudeix de les darreres notes musicals de la Festa Major amb un ball de Tarda.

Dilluns, 11 de novembre

De 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h, a la PLAÇA DE LA FONT, Divertiland Festa Major. Rocòdrom, tirolina, surf, jocs gegants i tradicionals. 

21.00h, al TEATRE AUDITORI, Corbacho 5.0. José Corbacho es passa ara al 5.0. Els mòbils, Internet, les xarxes socials, les aplicacions més estranyes, el Whatsapp, els memes i la bogeria tecnològica que ens envolta, continua donant joc al showman. A Corbacho 5.0 l’humorista barreja tot això amb vivències personals i l’actualitat per crear un espectacle d’humor amb un ritme trepidant. I no us preocupeu, que si no teniu mòbil, ni Whatsapp, ni Twitter, ni Instagram, també us ho passareu la mar de bé. Preu: 15 € anticipada - 18 € taquilla. 

Altres actes

Dimarts, 12 de novembre

19.00h, a la SALA DE LA BIBLIOTECA, “Igualtat i Gènere”. Taller de difusió i sensibilització obert a la població en general sobre aspectes d’Igualtat i de LGTBI. Organitza: Consell Comarcal, Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de gènere.

Divendres, 15 de novembre

21.00h, al TEATRE AUDITORI, La Grada. En el partit més esperat de la temporada, familiars i amigues es reuneixen per donar suport a l’equip de l’institut Maria Aurèlia Capmany. El que no saben és que avui el partit es juga a la grada. Preu: 3 € anticipada - 5 € taquilla.

Diumenge, 24 de novembre

18.00h, al TEATRE AUDITORI, Bonecos de Santo Aleixo. Els Bonecos estan entre els titelles més antics d’Europa, procedeixen del sud de Portugal, i la seva referència més llunyana data de 1798. No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d’un espectacle únic. Teatre-Auditori. Preu: 5 € anticipada - 8 € taquilla. * Espectacle programat al 15è Festival Guant.

"🚔😱 Detingut per circular contra direcció, begut i amb el permís suspès a la Canonja" "👨🏻‍🌾SINDICAT: Unió de Pagesos celebrarà els seus 45 anys amb un acte al Morell"