El Teatre-Auditori del Morell presenta la temporada d'hivern-primavera amb vuit espectacles

Entre el gener i l'abril, Roger Coma, Biel Duran, Maria Pau Pigem o The Gramophone Allstars Big Band passaran pel municipi, en una programació cultural de primer nivell
The Gramophone Allstars Big Band seran al Morell el 12 de gener | The Gramophone Allstars Big Band

 

 

Roger Coma, Maria Pau Pigem o Biel Duran seran només algunes de les cares conegudes que, durant la temporada d’hivern i primavera, passaran per l’escenari del Teatre-Auditori del Morell, al Tarragonès. La programació d’enguany, que s’ha presentat durant el matí d’avui dilluns, 17 de desembre, estarà conformada per un total de vuit espectacles que combinaran teatre, música i circ, entre el mes de gener i finals d’abril.

 

Eloi Calbet, regidor de Comunicació de l’Ajuntament del Morell, ha destacat que la del 2019 és una temporada «fruit de l’aprenentatge», que s’ha configurat «tenint en compte els interessos del públic que hi assisteix habitualment». En aquest sentit, David Ayza, tècnic de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut també ha remarcat que són unes propostes «majoritàriament de comèdia però amb un marcat missatge social, reflex de la societat actual, amb muntatges sobre violència de gènere, la solitud a la vellesa o l’estigmatització de nens i nenes».

 

Abonaments i descomptes per «fidelitzar el públic»

Ayza, a més, ha explicat que, amb els abonaments, a la venda des d’avui dilluns, 17 de desembre, es pretén «fidelitzar el públic i apostar, sobretot, pels espectacles més petits, amb la consolidació de l’abonament jove i la novetat del familiar». Calbet, per la seva part, ha afegit que, per al consistori, «la cultura no és un negoci, sinó pràcticament un deure», i és per això que s’ofereixen aquest tipus de paquets d’entrades i preus.

 

El ritme de The Gramophone Allstars Big Band, al Morell el 12 de gener

L’estrena de la programació d’hivern i primavera, al Teatre-Auditori del Morell, serà el pròxim 12 de gener, a càrrec de The Gramophone Allstars Big Band, una gran formació musical encapçalada pel saxofonista Genís Bou, i les veus de Judit Neddermann i les germanes Kathy i Yolanda Sey. Després de l’èxit del disc ‘Jazzmaica’, la banda, que mixtura l’ska, el rocksteady i el reggae amb el soul o el jazz, presentarà al Morell el seu últim treball, ‘Maraca Soul’.

 

La següent proposta aterrarà al municipi el dia 27 de gener, amb ‘Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?’, un musical per a tota la família amb text de Raquel Díaz Reguera, adaptat i dirigit per Paco Mir. El 9 de febrer serà el torn de ‘Només una vegada’, el primer espectacle teatral de la programació, una obra de Marta Buchaca protagonitzada per Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana. La música tornarà a l'auditori el 23 de febrer amb la companyia Illuminati, que portarà al Morell el concert ‘Tenors’, un recull de les melodies líriques més belles i conegudes, d’avui i sempre.

 

'Tenors', de la companyia Illuminati | Twitter / @3tenori

 

El circ, protagonista amb Rhum & Cia

Ja al març, el Teatre-Auditori del Morell serà l’escenari de ‘Rhumans’, de Rhum & Cia, un espectacle de circ que es podrà veure el 16 de març. Una quinzena més tard, el dissabte 30 de març, el teatre tornarà al Morell amb ‘Lapònia’, una obra de Cristina Clemente i Marc Angelet, amb Roger Coma, Meritxell Calvo, Manel Sans i Meritxell Huertas.

 

El 6 d’abril, ‘Ovelles’, de Carme Marfà i Yago Alonso portarà al Tarragonès a Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola, tres actors de primeríssim nivell, i ja el dia 12, ‘Solitudes’, de Kulunka Teatro, Premi Max 2018 a la millor obra de teatre i a la millor composició musical, posarà punt final a la temporada cultural del Teatre-Auditori morellenc.

 

El cinquè PrimaverArt, del 26 al 28 d'abril

En finalitzar la temporada d'hivern-primavera del Teatre-Auditori, la cultura sortirà als carrers i les places del poble amb la cinquena edició del PrimaverArt, la mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell. Enguany, el certamen se celebrarà del 26 al 28 d'abril, amb grans propostes de circ, dansa i teatre.

"AGENDA: Arriba al Morell la tercera edició de la Festa de l'Oli Nou" "500 diputats i exdiputats de 25 països demanen l'alliberament de Carme Forcadell"