EN DIRECTE

Tota la informaci贸 del coronavirus a la demarcaci贸 de Tarragona

La Fira de Nadal i la Mostra del Cava d'Asc贸 amb comer莽os i productors de proximitat

Durant el dissabte, 30 de novembre, i el diumenge, 1 de desembre, Asc贸 s鈥檕mplir脿 de festa i alegria nadalenca
Les millors imatges de la Fira Nadal i Mostra del Cava a Asc贸 | 脌ngel Ullate
 

Aquest cap de setmana, a Asc贸 arrenca la temporada nadalenca amb l'11a edici贸 de la Fira de Nadal i la 9a Mostra del Cava que s'instal路laran a la rambla del municipi. Dues cites imprescindibles per comen莽ar el Nadal i per anar introduint-nos en aquest ambient i esperit nadalenc. A la fira trobareu tota mena de productes i objectes t铆pics del Nadal que podreu comprar per anar preparant casa vostra per aquesta festivitat. D鈥檃ltra banda, a la Mostra del Cava trobareu una vintena de caves per degustar i emportar-vos els que m茅s us agradin per gaudir-ne durant les festes

 

Un esdeveniment consolidat al territori amb un nou toc de proximitat

La regidora de Turisme, Comer莽 i promoci贸 Econ貌mica, Carolina Baiges, explica que 芦茅s una fira molt consolidada al territori禄 i amb el nou govern van decidir seguir tant amb la Fira de Nadal com amb la Mostra del Cava, 芦la fira no t茅 sentit sense la Mostra del Cava i al rev茅s, les dues es complementen i no podr铆em fer una sense l'altra禄.

 

D'altra banda, tamb茅 ha destacat que, aquest any, han volgut aprofitar l'ocasi贸 per fomentar el comer莽 de proximitat i per aix貌 tots els estands i productors que hi trobarem seran del territori. 芦Enguany s'han incorporat tres comerciants nous d'Asc贸 a la fira i dos productors de proximitat a la mostra禄. A m茅s, una de les altres novetats s贸n els tallers i demostracions per adults ambientats en els 脿pats de Nadal, que donen aquest aire m茅s nadalenc a l'esdeveniment.

 

La Fira de Nadal obrir脿 tant dissabte, 30 de novembre, com diumenge, 1 de desembre, d鈥11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 21.00 hores. D鈥檃ltra banda, l鈥檋orari d鈥檕bertura per poder degustar i comprar el cava ser脿 d鈥11.00 hores a 14.30 hores i de 17.00 hores a 22.30 hores el dissabte i d鈥11.00 hores a 14.30 hores i de 17.00 hores a 21.00 hores el diumenge. A continuaci贸 podeu consultar les diferents activitats que s鈥檕rganitzen al voltant d鈥檃questes dues jornades. 

 

Tallers per als m茅s petits i altres activitats

Durant aquest cap de setmana tamb茅 s鈥檕rganitzen diversos tallers per als m茅s petits de la casa. Els tallers tenen un preu de 3 euros i els tiquets es poden aconseguir a l鈥檈stand de l鈥橝juntament d鈥Asc贸, els tallers que s鈥檕rganitzen s贸n els seg眉ents: Fer i decorar motius nadalencs de fang; Ninot de neu; Corona de nadal amb goma eva; Taller de torn; Motius Nadalencs; i Pintacares

 

Les millors imatges de la Fira Nadal i Mostra del Cava a Asc贸 | 脌ngel Ullate

 

Paral路lelament, es realitzaran altres activitats com el taller d'aromater脿pia i moments zen a c脿rrec d鈥橭lga Ortega, 'Sabem qu猫 mengen? Parlem i tastem!' a c脿rrec de la nutricionista Felissa Dell脿. Finalment, l鈥橝ssociaci贸 de Comerciants d鈥橝sc贸 sortejar脿 cistelles de Nadal amb productes de tots els comer莽os associats i l鈥橝ssociaci贸 Comissi贸 de Sant Antoni, us conviden a passar pel seu estand i estampar la vostra tote bag amb la imatge d鈥檈nguany, a m茅s de poder aconseguir el merchandising oficial de la Festa.

 

Dissabte, a les 18.00 hores, s鈥檌naugurar脿 l鈥exposici贸 dels Pessebres de Nadal al carrer Democr脿cia, que podreu veure fins al 6 de gener. L鈥檋orari de visita durant el dia 30 ser脿 de 18.00 hores a 20.00 hores. A partir del dia 1 de desembre i fins al 6 de gener, estar脿 oberta d鈥11.00 hores a 13.00 hores i de 18.00 hores a 20.00 hores (dia de Sant Esteve estar脿 oberta nom茅s al mat铆). Tamb茅 el dia 30 les 00.00 hores al casal municipal, tindr脿 lloc el concert a favor de la Marat贸 de TV3 amb els grups Allioli i Exit Remember, el preu de l鈥檈ntrada 茅s de 3 euros i els beneficis es destinaran a la Marat贸 de TV3.

 

Una vintena de caves a la 9a Mostra del Cava

Per acabar d'arrodonir el cap de setmana, tamb茅 podreu assistir a la Mostra del Cava, on podreu tastar m茅s d'una vintena de marques d'aquesta beguda tan nadalenca. A m茅s, dissabte, podreu gaudir d'un maridatge per acompanyar aquesta beguda. El preu dels tastos i del maridatge 茅s de 20 euros i podeu reservar els vostres tiquets a l'Oficina de Turisme d'Asc贸 o a l'estand de venda de tiquets del cava. Les places s贸n limitades. 

 

M茅s not铆cies de la categoria Terres de l'Ebre