Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita formarà pares i mares en la gestió de problemes de la vida familiar

L'anomenada 'Escola de famílies' abordarà emocions, normes i límits, noves tecnologies o consum de drogues

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita posa en marxa una 'Escola de famílies' per donar resposta a les «inquietuds» i «necessitats» d'aquest col·lectiu. Oferirà tallers de formació per fer front la gestió de les emocions, les normes i els límits, les noves tecnologies i la resolució de conflictes, com el consum de drogues.

Sobre aquestes qüestions versaran, concretament, les cinc formacions previstes, en format telemàtic, aquest primer semestre de 2021: de febrer a juny. Aquests, de fet, han estat els àmbits que més interès van generar entre les 384 persones que van respondre l'enquesta del consistori sobre les necessitats i interessos de les famílies amb infants i adolescents al càrrec seu.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

«És un projecte que posa a disposició de les famílies del nostre poble un seguit de xerrades i d'experts en diferents matèries que ajuden a tenir més coneixements per donar resposta a les inquietuds del dia a dia», ha apuntat l'alcalde rapitenc Josep Caparrós.

La idea del consistori, en el futur, és combinar els tallers telemàtics amb els presencials, d'acord amb la situació de la pandèmia. A partir del setembre es reprendrà l'activitat del projecte i es presentaran les noves formacions.