L'antiga estació de Camarles es convertirà en habitatges socials

Adif cedirà l'edifici al Consell Comarcal, que assumirà l'adequació de l'edifici
L'antiga estació de Camarles es convertirà en dos habitatges socials d'urgència | ACN

 

 

Adif cedirà, al Consell Comarcal del Baix Ebre, l'antiga estació de tren de Camarles perquè s'hi construeixin dos habitatges socials d'urgència. D'aquests allotjaments temporals de curta estada només n'hi ha a Tortosa i la institució ha impulsat aquest projecte per ampliar la xarxa a altres municipis de la comarca.

 

En el ple d'aquest divendres s'ha aprovat la forma del conveni amb Adif i la inversió, per part de la institució comarcal, de 61.000 euros per rehabilitar l'edifici i equipar dos habitatges. Els destinataris seran persones o famílies afectades per catàstrofes, incendis, inundacions o d'altres problemes, que els obligui a abandonar la seva residència habitual; i també se'n beneficiaran persones desnonades per sentència judicial, per declaració municipal de ruïna de l'edifici, o per conflictes familiars, entre d'altres.

 

En el plenari del Consell Comarcal del Baix Ebre també s'ha aprovat implementar la Targeta Solidària de prepagament amb la qual es canalitzaran progressivament els ajuts d'urgència social del Tiquet Fresc que incentiva el consum de productes frescos per a persones en el llindar de la pobresa.

 

L'antiga estació de Camarles es convertirà en dos habitatges socials d'urgència | ACN

 

 

 

 

Inversió de millora a la carretera TV-3401

També al Baix Ebre, la Diputació de Tarragona començarà aquest mateix mes de febrer les obres de millora de la carretera TV-3401, que connecta els municipis de l'Ampolla i Deltebre. La intervenció de la via afectarà des del punt quilomètric 6, punt d’accés a la platja de la Marquesa, fins al quilòmetre 9, corresponent a la cruïlla amb la carretera TV-3409.

 

Per tal de fer efectiva la millora de la infraestructura, l'ens supracomarcal invertirà un total de 615.000 euros, destinats majoritàriament a ampliar la calçada, millorar el drenatge i renovar el paviment.

 

Imatge de la carretera TV-3401, al terme municipal de Deltebre | Diputació de Tarragona