Capturen un senglar de l’interior d’un pàrquing subterrani al centre d’Amposta

Van alliberar l'animal a la zona del Montsianell
Imatge de la Policia d'Amposta durant la captura del porc senglar. | cedida PL Amposta

 

La Policia Local d'Amposta, juntament amb la col·laboració de membres de l’Associació de Caçadors d’Amposta, han capturat un porc senglar de l’interior del pàrquing subterrani de la plaça Ramon Berenguer IV, al centre de la ciutat. Els fets van passar la tarda d'aquest dilluns, 21 de gener, quan l’animal va accedir a l’aparcament i això va obligar a tancar el recinte durant una estona per garantir la seguretat dels usuaris, segons ha informat el cos policial a través de les xarxes socials. L’animal va ser capturat viu i posteriorment el van alliberar a la zona del Montsianell. 

 

 

Graven un porc senglar passejant pel centre de Salou

Els porcs senglars són animals que acostumen a acostar-se a la civilització, creant problemes o petits incidents. També a les comarques de Tarragona, concretament a Salou, la setmana passada un porc senglar es va deixar veure pel bell centre de la ciutat. Uns veïns de la localitat van gravar amb el mòbil com l'animal es passejava tranquil·lament pels carrers de Salou, concretament al vídeo es veu com l'animal està al carrer de Berlín, a només 150 metres de primera línia de mar. 

 

Salven un porc senglar que havia caigut a un canal de l'Ebre

A finals d'any, a les Terres de l'Ebre va tenir lloc un altre succés amb un porc senglar com a protagonista. Els Agents Rurals van salvar un d'aquests animals, que havia caigut a un canal. Va passar el dia de Sant Esteve al Baix Ebre, al riu Ebre al seu pas per Campredó, al terme municipal de Tortosa. Un porc senglar havia caigut al canal esquerre del riu i es trobava a l'aigua, sense poder sortir. Un veí el va veure i va donar l'avís als Agents Rurals, que van acudir fins al lloc dels fets i van poder rescatar l'animal.