GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El cinquè premi de la Loteria de Nadal també esquitxa Ascó

Una llar de jubilats va vendre 108 dècims en participacions del 29.031
L'associació de jubilats d'Ascó, a la Ribera d'Ebre, ha venut participacions del 29.031. | Cedida

 

La sort ha tocat, de rebot, Ascó. La localitat de la Ribera d'Ebre ha estat ruixada amb més de 700.000 euros d'un dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 29.031, que també ha caigut al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i a Segur de Calafell. L'associació de jubilats de la vila i va comprar uns 110 dècims d'aquest número a una administració de loteria de Mislata, al País Valencià, i el premi ha tocat.

 

L'entitat de la tercera edat va adquirir 108 dècims i els va vendre en participacions, repartint un total de 648.000 euros. L'eufòria s'ha desfermat a Ascó a mesura que s'ha anat coneixent la notícia, aquest dissabte, 22 de desembre al matí.

 

Un cinquè premi venut a València esquitxa Ascó

Feia molts anys que l'associació de jubilats d'aquest municipi de la Ribera d'Ebre era client de l'administració de loteria El Cid, situada en aquesta localitat de l'àrea metropolitana de València, però el cert és que persisitir acaba tenint premi i aquest dissabte han repartit vora 650.000 euros entre els socis que van decidir comprar participacions de l'entitat.

 

Tot plegat, amb un 29.031 que ja ha tocat a la ciutat de Tarragona, a l'administració La Fortuna del barri de Sant Pere i Sant Pau, la majoria dels quals venuts a la Llibreria Esther de Segur de Calafell.