Crema totalment una caravana abandonada a Vilalba dels Arcs

Una dotació de Bombers de la Generalitat del Parc de Gandesa s'ha desplaçat fins al lloc dels fets
Imatge de la caravana incendiada a la Terra Alta | Bombers

 

Al camí de les Comes, al terme municipal de Villalba dels Arcs, a la comarca de la Terra Alta, una caravana que estava abandonada ha començat a cremar durant el matí d'avui diumenge, 7 d'abril. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de les flames quan passaven vint minuts de les vuit del matí.

 

Una dotació dels Bombers del Parc de Gandesa ha estat treballant durant gairebé una hora per apagar les flames que sortien del vehicle, que es trobava enmig del bosc. En l'incendi, cap persona ha resultat ferida i tampoc hi ha hagut afectacions a la vegetació. No obstant això, la caravana ha quedat totalment calcinada.

 

 

 

Una crema de roba provoca un incendi a Cambrils

La crema descontrolada d'unes peces de roba al replà d'un habitatge, al municipi de Cambrils, va provocar que es cremés part de l'habitatge. Els fets van tenir lloc ahir, dissabte dia sis d'abril, al carrer del General Prim de Cambrils, quan passaven pocs minuts de les deu de la nit. Una dotació dels Bombers de la Generalitat es va desplaçar a l'immoble on s'havia proclamat l'incendi per extingir les flames. L'incendi es va apagar ràpidament i cap persona va resultar ferida.

 

 

 

 

També et pot interessar: