El 'Cuponazo' de l'ONCE deixa 200.000 euros a Amposta i Tortosa

El venedor va vendre cinc cupons premiats amb 40.000 euros cadascun

La sort va somriure a cinc persones de les Terres de l'Ebre la setmana passada després que el 'Cuponazo' de l'ONCE deixés un premi de centenars de milers d'euros a Amposta i Tortosa el passat divendres 28 de febrer. L'encarregat de portar la sort va ser Guillermo Domínguez, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, qui va vendre cinc butlletes del 'Cuponazo XXL' per TPV, premiats amb 40.000 euros cadascun.

Guillermo Domínguez va vendre els cupons a Amposta pel matí, al quiosc ubicat a l'avinguda de Santa Bárbara número 34, i a Tortosa per la tarda, al quiosc de l'avinguda de Cristòfol Colom número 16. En total, va repartir 200.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client va escollir a l’instant el número que més li va agradar.

Amposta i Tortosa pertanyen administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, que presta serveis a 796 afiliats i compta amb 174 agents venedors. Enguany, l’ONCE ja ha repartit 20 milions d’euros en premis a Catalunya.

"🌱💧 ATENCIÓ EBRE: L''enemic' involuntari dels arrossars que no para de créixer" "❗ ATENCIÓ: Un alcalde tarragoní, dimiteix"