Detenen una dona a Amposta amb nou embolcalls de cocaïna

La policia local del municipi li atribueix un presumpte delicte de tràfic de drogues

Aquest dimecres, 29 d'agost, la Policia Local d'Amposta ha detingut una dona, com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues. Els agents li han trobat a la detinguda un total de nou embolcalls de cocaïna preparats per a la seva distribució.

Detinguda una ampostina per portar cocaïna

La dona, veïna d'Amposta, al Montsià, ja va ser detinguda el passat mes d'abril, dins d'una operació policial contra el tràfic de substàncies estupefaents a la ciutat. En aquest sentit, aquesta setmana, ha tornat a ser detinguda per portar a sobre nou embolcalls de cocaïna, preparats per a distribuir-los.

D'altra banda, al Policia Local d'Amposta, preveu que la detinguda passi a disposició judicial a finals d'aquesta setmana, concretament, aquest pròxim divendres, 31 d'agost.

La Policia Local d'Amposta, contra la venda de drogues al nucli urbà

Un dels problemes que hi ha a la capital del Montsià és el tràfic de drogues. Per això, aquest cos policial està lluitant per posar-hi fi. Així doncs, el setge contra els punts de venda de drogues al detall al nucli urbà d'Amposta és una gran prioritat de la Policia Local.

En total, en menys d'un any, els agents de la policia han detingut a gairebé una quarantena de persones. Tanmateix, s'han realitzat, gairebé, una trentena d'escorcolls per tota la ciutat en poc més d'un any.

Detinguda una dona de 30 anys amb 11 grams de cocaïna

El passat divendres, 24 d'agost, un operatiu policial entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta, va detenir una dona de 30 anys que portava onze grams de cocaïna. A més, també portava diners en metàl·lic que sumaven la quantitat de 100 euros, amb bitllets petits.

En aquest sentit, la detenció es va produir en un bar de la capital del Montsià, en un operatiu conjunt contra el tràfic i el consum de drogues. Així doncs, en total es van comissar 10,6 grams de cocaïna en un embolcall i mig gram més en una dosi preparada per a la venda. Tanmateix, també es va comissar marihuana.

"Els Mossos denuncien 15 infraccions en un dispositiu de control de pesca al Delta" "Comença la collita de la sal al Delta de l'Ebre"