Detenen tres germans d'Amposta que tenien una plantació de marihuana a Alcanar

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Alcanar van decomissar més de 80 plantes i no descarten noves detencions
Al xalet d'Alcanar, la policia hi va trobar fins a 82 plantes   | Mossos d'Esquadra

 

 

El passat divendres, 2 de novembre, els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes de 20, 25 i 38 anys, germans i veïns d’Amposta, com a presumptes responsables d’una plantació de marihuana situada a l’interior d’un xalet d’Alcanar, a la comarca del Montsià.

 

L'olor de cànnabis destapa un xalet amb 82 plantes de marihuana

Dins de la casa, la policia hi va trobar fins a 82 plantes, a més dels elements de reg, il·luminació i climatització per cultivar-les. L’olor de cànnabis, que sovint se sentia als voltants, les finestres tapades de la casa i unes màquines d’aire sempre enceses van despertar sospites.

 

Un agent dels Mossos d'Esquadra, a l'interior del xalet | Mossos d'Esquadra

 

La policia irromp a la casa d'Alcanar amb una ordre judicial

El 31 d’octubre, els Mossos van poder entrar al xalet amb una ordre judicial i la posterior investigació va permetre relacionar aquesta activitat il·legal amb tres germans d’Amposta. Els homes van ser detinguts el 2 de novembre com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública.

 

Tal com han explicat els Mossos d’Esquadra, dos dels tres detinguts tenien antecedents delictius de la mateixa tipologia i, després de declarar en seu policial, els tres homes van quedar en llibertat a l'espera de la citació judicial. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 

La Guàrdia Civil desmantella dues plantacions de marihuana al Perelló | Guàrdia Civil

 

Desmantellen una doble plantació de marihuana al Perelló

El passat diumenge, 4 de novembre, la Guàrdia Civil va desmantellar una doble plantació de marihuana, amb un total de 165 plantes, en una masia situada al Parracoll, al terme municipal del Perelló (Baix Ebre).

 

Segons fonts policials, agents del Destacament de Protecció de la Natura (DEPRONA) del Parc Natural del Delta de l'Ebre van localitzar un planter de marihuana al jardí d'una masia de la zona, amb 110 plantes. Allà, també hi van descobrir una segona plantació, situada a la planta superior de l'edifici, amb 55 plantes i tota una instal·lació especial per al cultiu.

 

Un home de 29 anys, responsable de la plantació, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.