GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Ja hi ha dues víctimes mortals pel descarrilament d'un tren a Castella i Lleó

Una dona mor ofegada a una platja de la Ràpita

La dona de 72 anys, va ser traslladada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, però no van poder salvar-li la vida
Platja de l'Aiguassera, a la Ràpita | Google Maps

 

Una dona de 72 anys va morir ofegada a la platja de l'Aiguassera, de la Ràpita, aquest passat dilluns. Encara que la banyista va ser traslladada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, no van poder fer res per la seva vida. 
 

Les causes de la mort d'una dona a la platja de Sant Carles de la Ràpita, sense determinar

Les causes de l'ofegament encara no se saben amb certesa. Banyistes de la zona de la Ràpita creuen que la dona estava cansada i que no va poder sortir per ella mateixa a causa d'això, però també pot ser que es trobés de sobte amb fortes corrents marines que la fessin anar mar endins i evitessin que la dona pogués sortir de l'aigua. 
 
La dona va demanar ajuda des de l'aigua, i es va avisar al 112 al voltant de dos quarts d'onze del matí. Encara que es va activar el servei de Salvament Marítim, van ser els Sistemes d'Emergències Mèdiques (SEM) qui van poder atendre a la dona a la sorra després de desplaçar fins a la platja de l'Aiguassera dues dotacions. 
 
El SEM va practicar-li a la sorra maniobres de respiració per tal de reactivar la respiració pulmonar de la banyista, però finalment van decidir que l'havien de traslladar ràpidament a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on no van poder salvar-li la vida. 
 

Un home mor ofegat a la platja de la Paella, a Torredembarra

Fa cosa d'una setmana, un home de 75 anys va perdre la vida a la platja de la Paella, a Torredembarra. Els fets van tenir lloc a tocar del port esportiu i el banyista va ser rescatat insconscient de l'aigua. Els socorristes de la platja li van practicar maniobres de respiració cardiopulmonar fins que va arribar el SEM, però ningú va poder fer res per la seva vida. 
 
Tres dotacions d'ambulàncies, agents de la Policia Local de Torredembarra i quatre patrulles de Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins a la platja, on al moment de l'ofegament onejava la bandera groga, amb forts corrents marines.